''Ливерпул заслужује титулу, а ми...''

Ми смо заслужили да победимо! Фудбалер Вест Хема, Марк Нобл, рекао је да Ливерпул заслужује да освоји титулу Премијер лиге.

Фудбал 06.02.2019 | 12:45
''Ливерпул заслужује титулу, а ми...''
Ноблов Вест Хем је умањио Ливерпулове шансе ремијем у 25. колу Премијер лиге од 1:1.

Нобл верује да људи у Ливерпулу морају да остану уз тим, упркос томе што у последње време немају беспрекорне резултате.

"Ливерпул баш жели да освоји титулу. Имају добре шансе, а навијачи морају да верују у њих јер неће бити лако, посебно јер су тренутно водећи, сви их јуре, као и Манчестер сити који се неће одмарати ниједан меч. Морају да остану заједно, али мислим да ће све бити у реду. Имају фантастичан тим и првокласног менаџера", рекао је Нобл.

Капитен Вест Хема верује да Ливерпул заслужује титулу и очекује неизвесну завршницу шампионата.

"За људе у Ливерпулу би било фантастично да освоје титулу. Сити је освојио већ неколико и мислим да Ливерпул то заслужује. Мени као 'неутралцу', с обзиром да смо ми на средини табеле, ће бити фантастично гледати завршницу сезону јер може да се деси толико неочекиваних ствари", додао је Нобл.

Енглески везиста мисли да су "чекићари" заслужили победу против "редса".

"За нас је јануар био доста лош месец. Добро смо почели победом против Арсенала, али испали из Купа и изгубили два меча у ПЛ. Није у питању само бод који смо освојили, већ што смо могли да дамо још барем два или три гола. Ливерпул је фантастична екипа, али мислим да смо се изванредно бранили и да смо вероватно заслужили победу", јасан је Нобл.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар