Званично: Антонов потписао за Мускрон!

Уговор до јуна 2021. године.  Немања Антонов у Белгији, код Гулана! Бивши бек Партизана наставиће каријеру у Мускрону.

Фудбал 06.02.2019 | 08:45
Званично: Антонов потписао за Мускрон!
Немања Антонов је све до данас био слободан играч, постављало се питање где ће заиграти, а сада је и званично потписао за нови клубу у каријери - Мускрон. Један од Златних Орлића је званично представљен као нови играч белгијског тима, а потписао је уговор на две и по године, дакле до јуна 2021. године.

На тај начин, Антонов је стигао у Мускрон као замена за Александроса Катраниса који је прешао у Атромитос Атину.

Антонов је од 10. јануара био слободан играч и могао је да тражи нову средину после напуштања Грасхоперса, а очигледно да се одлучио за Мускрон. У питању је екипа која тренутно заузима 11. позицију на табели белгијског шампионата, али је у доброј форми јер је добила четири од последњих пет утакмица. Очигледно се на Антонова озбиљно рачуна чим је добио уговор на две и по године.

Мускрон је потврдио овај трансфер, Антонов се сликао са дресом, а у овај тим стиже пошто је одиграо 55 утакмица за Грасхоперс. Каријеру је почео у ОФК Београду, а наступао је и за београдски Партизан где није успео да се избори за већу минутажу.

Антонов се и ове зиме помињао као могуће појачање Партизана када је Иван Обрадовић отпао из комбинација, али на крају до договора није дошло.

Антонов је сезону 2017/2018 провео у Београду, као позајмљен играч швајцарског клуба, Парни ваљак је имао шансу да откупи његов уговор, али је морао да плати 400.000 евра, па се тако бивши првотимац ОФК Београда поново обрео у иностранству, уз напомену да јесенас није одиграо ни минут за популарне Скакавце. Отуд је била јасна и његова жеља за променом средине.

На крају је избор пао на Мускрон.

Партизан, Грасхопер, па Мускрон.

То је пут који је прешао Немања Антонов (23), некадашњи дефанзивац црно-белих и члан златне генерације српских "орлића".

Прошлосезонски дефанзива Партизана провео је први део такмичарске 2018/19 ван екипе Грасхопера и зато није било изненађење када је у јануару раскинуо уговор и постао слободан да бира нови клуб.

Овог уторка, белгијски Мускрон је потврдио да је довео бившег ђака и првотимца ОФК Београда, који ће се ставити на располагање немачком тренеру Бернду Шторку, некадашњем селектору Мађарске и члану стручног штаба Јиргена Ребера у Партизану.

Такође, Антонов ће у тиму који заузима 11. место на табели белгијског првенства постати саиграч са још једним бившим играчем црно-белих, Николом Гуланом, стандардним левим беком Мускрона.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар