Паника у Бајерну: Нојер их не чува од Салаха?!

Много проблема има шампион Немачке ове сезоне, а нови у дугачком низу је повреда Мануела Нојера који би могао да пропусти мечеве с Ливерпулом у Лиги шампиона.

Фудбал 06.02.2019 | 08:15
Паника у Бајерну: Нојер их не чува од Салаха?!
Далеко је од својих најбољих дана Мануел Нојер (32), али тешко да је иједном нападачу свеједно када баш њега мора да савлада како би своју екипу одвео до победе!

Немачки чувар мреже је практично читаву претходну сезону пропустио због повреде, неславно се вратио на Мундијалу, форму није много поправио ни у досадашњем делу сезоне, међутим и као такав био је једна од узданица Ника Ковача када је у питању заустављање незаустављих нападача Ливерпула с којим се састају за две недеље - Салаха, Манеа и Фирмина.

Проблем за Бајерн је што је Нојер повредио лигаменте десног палца, чинило се да ће се брзо вратити на терен, али је проблем већи него што се у први мах мислило.

Капитен минхенског тима се пожалио на јаке болове у палцу и због тога није могао да брани на мечу против Леверкузена (1:3), а Ковач је нервозно говорио о његовој повреди рекавши новинарима да "није доктор" и да би "сигурно играо да је фудбалер у пољу".

Колико ће се ситуација променити за две недеље није јасно, а у Бајерну сигурно брину да би могао да пропусти меч против "редса" и у том случају би међу стативе стао неупоредиво лошији чувар мреже Свен Улрајх, који је готово стандардно бранио прошле сезоне за Баварце због повреде Мануела Нојера, када је одлучено да се не доводи нови голман.

Први меч игра се на "Енфилду" већ 19. фебруара (21.00), док је реванш заказан за 13. март када ће Ливерпул гостовати на "Енфилду".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар