Будућа супруга остаје у сјенци

Славни тенисер Рафаел Надал (32) после 14 година љубави запросио је девојку Марију Франсиску Перељо (30).

Свијет 03.02.2019 | 14:40
Будућа супруга остаје у сјенци
Иако су дуго заједно, Циска је изабрала да остане у сенци - ретко се појављује на јавним догађајима.

Надалова вереница је тако успела да избегне медијску пажњу, коју сматра потпуно непотребном.


 
Ко је Марија Франциска Перељо и чиме се бави?

Марија Франсиска има 30 година и ради као агент осигурања. Завршила је академију за бизнис и, поред основног посла, ради као директор пројеката у Фондацији Рафаел Надал, добротворној организацији коју је тенисер основао пре скоро 10 година.

Са Рафаелом се упознала давно, пре него што су 2005. године упловили у емотивну везу. Били су веома млади - она је имала 16 година, а он 18. За сада немају деце, али тенисер је у неколико наврата изјављивао да би волео да се оствари у улози оца, да је особа која обожава децу и да би волео да има и дечаке и девојчице. Али сматра да тренутно није време за то, јер је тешко посветити се породици када је због спортске каријере принуђен да стално путује.


 
На питање због чега не прати Надала на сваком мечу, у ретким интервјуима Циска је рекла:

"Не бих волела да га ја деконцентришем својим присуством свуда. Он зна да ме медијско експонирање гуши и онда би он бринуо како је мени јер сам свесна да ме фотографишу и посматрају. Овако чувам и нашу приватност. Ако бих га свуда пратила, бојим се да би на крају можда дошло до раскида", искрено је рекла лепа Шпањолка.

 
Да избегава медијску пажњу на све могуће начине говори и чињеница да Циска нема ни један једини налог на друштвеним мрежама.

Ипак, постоје они који јој се неизмерно диве, па су њени обожаваоци основали фан странице на којима објављују Цискине фотографије.



"То није свет којем желим да припадам, нити мислим да би Рафа икада изабрао жену којој је у животу циљ да буде у центру пажње медија", рекла је једном лепа тридесетогодишњакиња.

(Б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

КР

03.02.2019 14:22

Паметна жена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

03.02.2019 14:31

Изузетно паметна !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Модрица

03.02.2019 15:38

Сад упоредите бико коју насу из ЗАДРУГЕ, прво бих уста рсзвратила наопако па редом груди,задњицу, а погледајте природне љепоте. Свака част паметној дјевојци.

ОДГОВОРИТЕ