Шок за Наполи - капитен и рекордер одлази у Кину!

Наполитанци би могли остати без Марека Хамшика, који је "спреман за нове изазове у каријери".

Фудбал 03.02.2019 | 12:00
Шок за Наполи - капитен и рекордер одлази у Кину!
Зимска "пијаца" у Серији А, чини се, још није готова, с обзиром да би најјача италијанска лига могла да остане без једне од својих највећих звијезда!

Наиме, тренер Наполитанаца Карло Анчелоти, након тријумфа против Сампдорије (3:0), признао је да капитен овог клуба Марек Хамшик жели да напусти клуб и каријеру настави у Кини.

Још љетос се помињао могући трансфер 31-годишње везисте, који је у Наполи стигао сад већ давне 2007. године, али је тада одлучио да остане на "Сан Паолу".

Ипак, сада је изгледа дошло вријеме растанка.

Како пишу медији из Италије, у наредних 48 часова биће реализован Хамшиков трансфер у Далијан Јифанг, и то за суму од 25 милиона евра.

Синоћњи наступ против Сампдорије Хамшику је био 520. у дресу Наполитанаца. Чини се, и посљедњи за сјајног Словака, који је апсолутни рекордер по броју постигнутих голова за екипу подно Везува - 121.

"Преговори су у току, а у договору са Мареком одлучићемо шта ће се десити. Клуб га изузетно респектује, са Наполијем је исписао историју, али жели нове изазове и настојаћемо да га усрећимо", истакао је Анчелоти.

Он је додао да преговори већ дуго трају и да ће све бити познато ускоро.

"Било је разговора, ништа не кријемо. Иако смо и клуб и ја забринути, ако играч жели неко ново искуство, спремни смо да му остваримо жељу", поручио је стратег Наполија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар