Ухапшено пет особа у Бугојну

Двоје осумњичених за убиство старца у Бугојну сутра ће бити предато Кантоналном тужилаштву Средњобосанског кантона на саслушање које ће потом донијети одлуку и о могућем одређењу мјере притвора.

Босна и Херцеговина 02.02.2019 | 13:41
Ухапшено пет особа у Бугојну
Припадници полиције Министарства Средњобосанског кантона у петак су на подручју Доњег Вакуфа, након расписане потјернице, ухапсили Адија Јашаревића (21) који се доводи у везу с убиством 85-годишњег А. Х. из Бугојна који је пронађен у својој кући у мјесту Весела.

Портпарол МУП-а СБК Хасан Хоџић у изјави за Клиx.ба је казао да су припадници полиције уз сарадњу грађана веома брзо лоцирали и лишили слободе Јашаревића који је потом приведен, а сутра ће с још једним осумњиченим бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва СБК.

Како Клиx.ба сазнаје у овој акцији МУП-а СБК ухапшено је укупно пет особа. Прво су ухапшене три особе, од чега двије жене и један мушкарац, а потом је у Доњем Вакуфу ухапшен и Ади Јашаревић. Криминалистичком обрадом дошло се до сазнања да се у везу с убиством може довести још један малољетник који је накнадно ухапшен те би с Јашаревићем сутра требао бити предат у надлежност Тужилаштва СБК.

Према незваничним информацијама, један од двојице осумњичених је током криминалистичке обраде признао да је убио несретног старца, а даље активности на расвјетљавању овог случаја преузима Кантонално тужилаштво СБК којем ће сутра бити предати осумњичени уз извјештај о почињеном кривичном дјелу убиства.

(Клиx)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

02.02.2019 16:26

Па ово је катастрофа ста се десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Та

02.02.2019 17:56

ДОК ЈЕ ОВЕ НАСЕ ПОЛИЦИЈЕ БИЦЕМО СИГУРНИ И МИ И НАША ДЈЕЦА АЛИ У ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ ЉУДИ СЕ ЕВАКУИСУ НЕ БЈЕЖЕ ЉУДИ ЗБОГ ПАРА СПАСАВАЈУ СЕ КО ЈЕ СВЈЕТАН КО БРИНЕ ЗА НАСУ СИГУРНОСТ

Name

Бандо,

03.02.2019 08:23

далеко сте догурални; чуј ти! одузимају зивоте онемоглом народу " тога криминалца треба јавно линцати, много пута се му име појављање на часописним страницама"ста чеш. какав народ још гора Власт.