Видео: Јокић засмијавао новинаре...

Једем шта желим, то ми је дијета! Никола Јокић игра бриљантно ове сезоне, али за своје парије заслуге не даје кондиционом тренеру, нити дијети.

Кошарка 02.02.2019 | 19:15
Видео: Јокић засмијавао новинаре...
Јокић је по први пут изабран за Ол-стар утакмицу, бележи фантастичну статистику, а у победи Денвера над Хјустоном учествовао је са 31 поеном, 13 скокова и девет асистенција.

Он је, у интервјуу после утакмице, шаљиво одговорио на питање новинара да ли је ојачао ове сезоне и ко има заслуге за тако нешто.

Фелипе Ајхенбергер, кондициони тренер са којим је српски центар провео претходна два лета, каже да је права исхрана један од разлога зашто Јокић игра тако добро. 

"Не слушајте њега, он мисли да сам Ол-стар због дијете. Једем шта желим, то је дијета. Шалим се... Битно је да једем здарво, без 'глупих' слаткиша и касних оброка", рекао је Јокић и насмејао новинаре. 

Он је додао да сви очекују да Денвер престане да побеђује. 

"Мислим да сви мисле да ћемо престати да победјујемо. Мислили су пре 20 утакмица. 'О, изгубиће', али ми и даље победјујемо", додао је Јокић

"То нисам ни желео, али прихватам. Играмо за навијаче, они долазе и надам се да ће наставити". 

Нагетси су добили другу четвртину са запањујућих 48:28, а један од кључних играча у тој серији, као и уцелом мечу, био је Малик Бизли.

"Били смо агресивни, били смо свуда по терену и играли са много енергије. (Малик) већ два месеца игра веома добру кошарку, не мења своју рутину и заслужио је све што му се дешава", додао је Јокић. 

Уколико Нагетси победе следећи меч, који играју против Минесоте, загарантоваће место свом тренеру Мајклу Малоуну и његовом стручном штабу као учесцницима Ол-стар утакмице.

"То је веома добро за организацију. То нам неће бити притисак, играћемо као да је нормална утакмица", додао је Јокић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар