Званично: Колумбијски Канте у Зениту!

Прошао је медицинске прегледе и прикључио се екипи Сергеја Семака.

Фудбал 02.02.2019 | 16:15
Званично: Колумбијски Канте у Зениту!
Прелазни рок у већем делу Европе је завршен, али у Русији пијаца и даље траје. Зенит је то искористио па је довео Вилмара Бариоса кога зову и Колумбијски Канте, иако је по конституцији мало виши од сјајног Француза.

Никакви званични подаци нису доступни, а писало се да је Бариос плаћен 15.000.000 евра, те да је могуће да ће Бока зарадити још 2.000.000 на име бонуса.

Репрезентативац Колумбије је био један од најбољих играча Боке Јуниорс прошле сезоне, а сада је потписао за Зенит на четири и по године. Суштински је дошао као замена за Леандра Паредеса који је за 47.000.000 евра отишао у Пари Сен Жермен.

Бариос је добрим играма привукао пажњу на себе, а Рома је највише загризла да га доведе у своје редове ове зиме, међутим Зенит је био бржи. Можда баш због новца који је у касу стигао од продаје Паредеса. Било је доста "натезања", а на крају је Зенит успео да га приволи да дође у Санкт Петербург. Само се чекало озваничење уговора и - ево га вечерас.

Колумбијац је допутовао у Шпанију и бавио лекарске прегледе у Барселони, а потом се прикључио екипи Зенита која се налази на зимским припремама у Мурсији.

Очекује се да Зенит доведе и Сардара Азмуна из Рубина. Наводно је и тај посао при крају, само се чека озваничење. Он је био близу Вулверхептона, али изгледа да је Зенит решио да са њим нема шале ове зиме. Кога нациља - њега и доведе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар