Боби "добио" лакат у вилицу, па фаул!

"Надам се да неће свирати прекршај и када ја то будем урадио", рекао је Марјановић после жестоког дуела у финишу утакмице против Лејкерса.

Кошарка 02.02.2019 | 09:15
Боби "добио" лакат у вилицу, па фаул!
Лос Анђелес Лејкерси дочекали су Леброна Џејмса после 17 мечева паузе и драматично победили Клиперсе, после продужетка.

Важан детаљ утакмице догодио се у финишу додатног периода, када је Ленс Стивенсон постигао важан погодак за Лејкерсе уз крајње неспортски потез.

Док је полагао лопту кроз обруч, један од искуснијих играча Лејкерса снажно је лактом ударио Бобана Марјановића у лице и лако је могао да српском центру нанесе озбиљну повреду.

На изненађење СВИХ, док је Стивенсон славио погодак, судије су досудиле фаул Марјановићу, који је од жестине ударца пао на паркет.

Испоставило се да је управо тај кош био "преломни", јер су Лејкерси после додатног слободног бацања повели недостижних пет поена предности, 45,4 секунде пре краја.

После утакмице, у којој је постигао 11 поена уз пет скокова за 13 минута на паркету, Боби је разговарао са америчким новинарима о Стивенсовом ударцу.

"Подиграо је лакат, догађа се. Можда то није урадио намерно, можда јесте, то је кошарка. Некад морате то да осетите. То је само игра. Што се мене тиче, надам се да неће свирати фаул и када ја то будем урадио", рекао је Марјановић уз осмех.

"Ако то могу да ураде мени, онда ја то могу да урадим њима... Шалим се, осетио сам лакат и досудили су ми фаул, не знам чиме сам га фаулирао - главом", додао је српски центар, уз израз лица који не наговештава љутњу због неспортског потеза Стивенсона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар