Око њега вриште и плачу због Ол стара, а Јокић "кул"!

Српски центар открио да није размишљао о наступу на мечу свих звезда НБА лиге у Шарлоту 17. фебруара.

Кошарка 02.02.2019 | 08:30
Око њега вриште и плачу због Ол стара, а Јокић "кул"!
Никола Јокић добио је важан позив - да наступи на Ол стар мечу НБА лиге 17. фебруара у Шарлоту, први пут у каријери.

Српски центар из редова Денвера изабран је као један од седморице резервних играча из тимова Западне конференције.

Никола Јокић апсолутно је заслужио да буде међу највећим звездама, будући да игра најбољу кошарку у каријери. Апсолутни је вођа Нагитса и најзаслужнији што је тим ове сезоне уписао скор 35-15 и налази се у врху табеле Запада.

Ове сезоне у просеку бележи 20,1 поен, 10,4 скокова и 7,7 асистенција, уз 1,4 украдених лопти и 0,7 блокада по мечу, а остварио је и осам "трипл-даблова".

Он је навео да је позив за учешће за Ол стару примио "најмирније" у породици.

"Мислим да су сви око мене били више изненађени од мене. Моја девојка је почела да плаче, браћа су викала и вриштала, а ја сам рекао 'Људи, у реду је...'", искрен је био Јокић.

Он је први Србин који ће заиграти на Ол стару после Предрага Стојаковића 2004.  године (само је још Владе Дивац наступао на мечу "свих звезда" НБА лиге) и први из редова Денвера који ће добити ту прилику после осам година, када је то учинио Кармело Ентони.

Навијачи му на сваком мечу Денвера скандирају да је МВП. Упркос заиста одличним партијама, каже да није размишљао о наступу на Ол стару.

"Када смо почели сезону, нисам мислио да ћу бити на Ол стару. Желео сам будемо тим који ће играти у плеј-офу, да догурамо до финала, можда освојимо шампионски прстен. Ово је сада мали трофеј за мене", навео је Јокић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар