Часови љубави! "Гробари" на тренингу након болног пораза!

Навијачи Партизана показали су опет колико воле свој кошаркашки клуб.  Гробари "банули" на тренинг црно-белих! Група ватрених навијача Партизана пружила је подршку екипи после пораза од Ритаса и елиминације из Еврокупа.

Кошарка 01.02.2019 | 14:30
Часови љубави! "Гробари" на тренингу након болног пораза!
Након несрећне елиминације црно-белих из Еврокупа, "гробари" су већ сутрадан пружили огромну подршку играчима.

Њих неколико десетина је дошло на тренинг првог тима и послало јасну поруку: "Дајем ти све, дајем ти све, све своје луде године!"

"Гробари" су имали и посебан поклон за свог новог миљеника, италијанског тренера Андреу Тринкијерија који је преокрену ситуацију после лошег старта сезоне.

Партизан је после неколико година кризе опет имао запажен учинак у Европи, а на добром је путу и да се пласира у плеј-оф АБА лиге.

Андреа Тринкијери у среду увече је после пораза од Ритаса поручио да тај болан неуспех може да буде и прекретница сезоне за екипу Партизана.

"Јако је лако сада упирати прстом - ко је више крив, ко је мање крив. Ако је ова институција нешто посебно, ова утакмица ће да буде прекретница. Сви ми, играчи, тренери, клуб, навијачи, сви заједно дишемо исти ваздух", рекао је шеф стручног штаба, додавши да му је "највећи императив" да смисли "три паметне реченице" које ће рећи играчима на следећем тренингу.

Наредне вечери, у Спортском центру "Корн" на Душановцу, екипа је добила гласну подршку од неколико десетина Гробара, који су изненада ушли на тренинг и песмом орасположили још увек утучене Тринкијеријеве пулене.

Испрва су играчи слушали навијање стојећи на супротном крају хале, а потом је дошло до "сједињавања".

Посебну захвалност навијачи су уручивањем "пригодног поклона" исказали Тринкијерију, који је након утакмице у среду констатовао да су они својим бодрењем показали да су "спремни за Топ 8 Еврокупа", за разлику од тима Партизана.

Колико им је све ово значило, играчи ће имати прилику да конкретно покажу у суботу, када у Загребу играју "еx-YУ класик" против Цибоне.

Потом им следи резултатски неважно гостовање Алби, у последњем колу Топ 16 фазе Еврокупа, па дерби АБА лиге против Будућности у "Пиониру", као увертира за завршни турнир Купа Радивоја Кораћа у Нишу, где ће од 14. до 17. фебруара бранити трофеј.

"Кошарка се враћа кући", овај транспарент "гробара" са меча против Ритаса је најбољи опис онога што се дешава у кошаркашкој секцији у Хумској 1.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар