Јовичић послије три побједе Звезде...

Резултат је у другом плану! Везиста Црвене звезде, Бранко Јовичић, осврнуо се на досадашњи рад на припремама и говорио је о предстојећим ривалима у Анталији.

Фудбал 01.02.2019 | 11:45
Јовичић послије три побједе Звезде...
Јовичић је претходно одиграо по полувреме против немачког нижелигаша Вакер Нордхаузена (2:0), односно кипарског Акритаса у Пафосу (8:1), а онда свих 90 минута у победи над Аустријом (3:0).

"Резултат није у првом плану. Битно је да се нико није повредио у овој фази припрема и да се што боље уиграмо. Приказали смо добру партију против Аустрије и мислим да ћемо из утакмице у утакмицу бити још бољи", рекао је Јовичић.

Два дана између мечева посвећена су тренинзима и даљем тактичком усавршавању, а фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 15 часова на мегдан Лудогорецу.

"За два дана нас чека још једна озбиљна провера, као што је била против Аустрије. Лудогорец нам је дужник још из квалификација за Лигу шампиона. Циљ нам је да пружимо још једну добру партију у низу у овом делу припрема. У сваки дуел улазимо максимално, са 100 одсто, ко год нам био са друге стране".

Јовичић се осврнуо и на нове саиграче, односно на зимска појачања.

"Новајлије су се брзо уклопиле у тим и нам је велики плус. Ми староседеоци увек ћемо учинити све да се појачања што боље и брже уклопе и у систем игре, и у нашу екипу. За сада стварно све иде по плану".

Иако је током првог дела на Кипру акценат био на стицању кондиције, 25-годишњем везисти из Рашке ништа не пада тешко. Све задатке стручног штаба заједно са саиграчима успешно обавља.

"Ми играчи волимо када нема тог сувог трчања, већ је на програму доста занимљивих вежби које утичу и на атмосферу у екипи. Види се да је атмосфера сјајна и самим тим долазе и добри резултати. Ове припреме нису ништа много другачије од оних прошле зиме у Турској, осим што је хотел „Регнум“ заиста фантастичан. Имамо одличне услове и за рад и за одмор, што је такође битно. На припреме као такве смо већ навикли и знамо шта нас чека, па се спремамо да одговоримо свим изазовима у пролећном делу шампионата".

Мало слободног времена проводи са нераздвојним саиграчима и тако што пуни батерије за следећи тренинг.

"Често играмо друштвене игре у соби и морам да кажем како ми је веома драго што су Филип Стојковић и Вујадин Савић продужили уговоре. Заједно ћемо бити још ове године сигурно и надамо се добрим резултатима у Црвеној звезди", закључио је Јовичић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар