Хан: ''За танго је потребно двоје''

Европски комесар за преговоре о приступању Јоханес Хан, рекао је данас у Букурешту да се нада поновном покретању дијалога између Београда и Приштине.  

Свијет 31.01.2019 | 15:29
Хан: ''За танго је потребно двоје''
– Надам се да ће се неки људи покренути и схватити шта је овдје улог – поручио је Хан.

Комесар Хан је, на почетку неформалног састанка шефова дипломатија ЕУ у Букурешту, поручио да ће једна од тема другог дана састанка бити редован преглед ситуације на западном Балкану.

– Прославићемо оно што смо постигли са будућом Сјеверном Македонијом. То ће, надам се, покренути даљу позитивну динамику у региону и стимулисати поновно покретање дијалога Београда и Приштине – изјавио је Хан. 

Он је у контексту дијалога о нормализацији односа Београда и Приштине, који је блокиран једностраном одлуком Приштине о увођењу додатних такси на робу из Србије и БиХ, нагласио да се нада да ће се неки људи покренути.

– За танго је потребно двоје. Надам се да ће се неки људи покренути и схватити шта је овдје улог – закључио је Хан.

Европским шефовима дипломатија на састанку у Букурешту сутра ће се придружити и шефови дипломатија земаља кандидата за чланство у ЕУ.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ре

31.01.2019 14:33

Неко игра тај танго врло лосе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ским

31.01.2019 17:05

ти риђи плешеш танго ? гони се што даље од Срба.. Србима само зло пакујете.. олош сте сви редом на челу са Енглеском.. дао Бог па патили .. Бомбама сте нас засипали ,отимате нам свету земљу КиМ.

Name

Нострадамус

31.01.2019 14:42

Ако је за танго потребно двоје ,Засто онда ми имамо Милорада Додика,Зељку Комсица и Дзаферовица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сркс

31.01.2019 16:38

Зато што смо Протекторат ЕУ, узимамо кредите од ЕУ, гањамо улазак у ЕУ... а крадемо за руске интересе хахахах.

Name

Горан

31.01.2019 17:36

Увек са Русијом, рођо

Name

Неки људи

31.01.2019 19:35

Који неки људи? Засто говорис умотано? Засто не казес именом и презименом или институцијално ко је крив? Не би ме зацудило да ускоро не саопстите да су царинске тарифе наметнули Срби сами себи.

ОДГОВОРИТЕ