Одбио Арсенал, узео 1.000.000 на руке...

. . . плату од 60. 000 месечно, и завршио у Бордоу?! Кад хоћеш и јаре и паре, па останеш празних шака. . .

Фудбал 31.01.2019 | 11:45
Одбио Арсенал, узео 1.000.000 на руке...
Навијачи Арсенала помало су заједљиви по друштвеним мрежама, мада морамо да признамо да их помало разумемо. Упамтили су име Јасина Адлија кад их је прошлог лета одбио, па су Тобџије окренуле поглед каМатеу Гендузију. Можда је тако испало и боље за Енглезе, јер чини се да је Адли погрешио када је поверовао у бајке које су му причали у Пари Сен Жермену. Ове сезоне ни мунут у првом  тиму Светаца и потом трансфер у – Бордо.

Требало је да буде другачије. Након што је дебитовао код Унаја Емерија рачунао је Адли да ће ове сезоне полако добијати све већу минутажу. Код Томаса Тухела ипак није било простора. Пари Сен Жемену ће новац добро доћи како би финансирао долазак Идрисе Геја из Евертона.

Бордо ће на име обештећења платити 5.500.000 евра што и није превише ако имамо у виду да Адли већ сезонама важи за једног од најталентованијих играча у Француској, па га чак називају и новим Адријеном Рабиоом, мада нисмо сигурни да ли само због фризуре или и због играчких квалитета.

Адли ће потписати уговор на четири и по сезоне и коначно добити прилику да заиста заигра у сениорској конкуренцији. Куле и градове су му обећавали када су га прошлог лета убеђивали да потпише професионални уговор баш како би одбили налет Арсенала, на крају му је остао само новац. Само за потпис на том уговору је наиме Адли добио 1.000.000 евра, приде и месечну плату од 60.000. На крају је схватио да је погрешио и брзо се исправио. У овим годинама много је битније играти него зарађивати. Нек пита самоГендузија. Значајно га је прескочио у ових шест месеци.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар