Баста код Михе! Плус Лијанко и Едера!

Три појачања за српског тренера у Болоњи.

Фудбал 31.01.2019 | 10:15
Баста код Михе! Плус Лијанко и Едера!
Само дан пошто је преузео функцију тренера Болоње и наследио смењеног Филипа Инзагија, СинишаМихајловић је добио од клуба три појачања. Два на којима је он инсистирао и треће на којем је Болоња радила данима.

Из Лација на позајмицу стиже Душан Баста којег је Болоња желела и пре Михајловићевог доласка јер има велике проблеме на позицији десног бека. Помињала се и позајмица Спинацоле из Јуентуса, али је на крају договорен Баста.

“Баста може да иде у Болону, а Алесандро Мурђа иде у СПАЛ на позајмицу”, рекао је јутрос Лацијев спортски директор Игли Таре.

За сада је сигурно да ће Баста играти на поазјмици до краја сезоне, а Србин тражи клаузулу по којој ће му се уговор у Болоњи продужити на још годину дана у случају опстанка у Серији А. Око тога се јо орегоивара,м али нема дилеме да ће Србин бити прво Михајловићево појачање на Дал’Ари.

А друго и треће стижу из Михиног бившег клуба Торина. На његово инсистирање, Болоња је договорила позјамице бразилског штопера Лијанка Војновића и италијанског везисте Симонеа Едере. Миха је скинуоЛијанка испред носа СПАЛ-у који је данима преговарао око Бразилца. Едера је његов ђак из Торина који код Мацарија више нема битну улогу и одлазака у Болоњу ће му бити од користи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар