Данас облачно са кишом у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ прије подне биће облачно, на југу и сјеверозападу са слабом кишом, а током дана падавине у свим крајевима, уз највишу дневну температуру до седам степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 28.01.2019 | 08:20
Данас облачно са кишом у БиХ
Ујутру потпуно облачно и суво, са кишом у Херцеговини и на крајњем сјеверозападу, а током дана облачно са кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На крајњем сјеверозападу киша ће прећи у слаб снијег који ће падати до краја вечери.

У Херцеговини киша ће падати и током ноћи и наредног јутра.

Вјетар у сјеверним крајевима слаб до умјерен западни, а на истоку, централним крајевима и југу јак јужни који ће ослабити током касног послијеподнева.

Највиша дневна температура ваздуха биће од један до седам, на југу око 11 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха јутрос у 7.00 часова: Рудо минус пет, Бјелашница и Вишеград минус четири, Бијељина, Фоча минус један, Чемерно, Зворник и Хан Пијесак нула, Мраковица, Нови Град један, Бањалука, Зеница и Гацко два, Брчко, Калиновик, Соколац, Сребреница и Дринић три, Приједор, Градишка и Добој четири, Билећа, Крупа на Уни и Мркоњић Град пет, Тузла и Рибник шест, Билећа седам, Сарајево осам, Требиње девет, Мостар 10 и Неум 13 степени Целзијусових.

Висина снијега јутрос у 7.00 часова: Хан Пијесак 75 центиметара, Чемерно 53, Мраковица 35, Калиновик 33, Мркоњић Град 28, Соколац 24, Сребреница 23, Билећа 18, Добој 13, Бијељина 12, Крупа на Уни и Рудо 10, Нови Град, Бањалука и Рибник осам, Вишеград шест, Градишка, Дринић, Зворник и Приједор пет, Гацко четири и Фоча два центиметра. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар