Џеко: Рома не може више овако!

Капитен Роме, Един Џеко, био је јако разочаран послије само освојеног бода у Бергаму након што је римски тим водио против Аталанте 3:3 (0:3).

Фудбал 28.01.2019 | 19:45
Џеко: Рома не може више овако!
"Вучица" је водила 3:0 против Аталанте погоцима Едина Џеке (два) и Стефана Ел Шаравија, али ни три гола нису била довољна за славље гостију са "Олимпика". Тим из Бергама је у другом дијелу успио да стигне до изједначење на 3:3 захваљујући головима Тимотија Кастања, Рафаела Толоија и на крају Дувана Запате.

Видно разочаран због тога био је двоструки стријелац за Римљане Един Џеко, који се коначно потпуно опоравио од повреде и вратио у праву голгетерску форму послије девет утакмица "поста".

"Вратио сам се с дугог одуствовања... Било је тешко, никад толико нисам паузирао. Мјесец дана повреде и онда додатна пауза. За два мјесеца сам испао из игре и изгубио ритам. Покушавам као и увијек, вриједно тренирати", рекао је Џеко италијанским медијима.

Према његовим ријечима, тешко је објаснити да је Рома испустила три гола у Бергаму.

"Разочарани смо другим полувременом и начином на који смо играли. Аталанти је први гол дао додатну снагу и самопоуздање. Невјероватно су одиграли у другом дијелу, али ми као да у наставку нисмо играли. Нисмо направили ни двије акције. Не можемо играти на тај начин".

Џеко је први погодак постигао након 40-ак секунди утакмице на стадиону "Атлети Азурри д'Италија".

"Не могу то објаснити, то је нам требало дати више снаге. Само што смо кренули дали смо гол, необјашњиво", рекао је голгетер Роме, која послије овог ремија заостаје бод за жељеним четвртим мјестом које води у Лигу шампиона.

"Недостаје нам квалитет, јер не добијамо мечеве у којима водимо и по 3:0. Изгубили смо два важна бода. Аталанта је јака, показала је то, али уз дужно поштовање, након 3:0 меч не може да заврши 3:3".

На питање да ли је стопроцентно спреман, Џеко је одговорио да је добро.

"Голови ми дају више снаге и повјерења. Надамо се да ће наредна четири мјесеца бити боља од претходних шест. Даћемо све од себе да остваримо циљ, а то је четврто мјесто", додао је Џеко и изразио жаљење што су послије сјајног првог полувремена, све просули у наставку.

Сљедеће недјеље је дерби са Миланом...

"Као и та наредна, тако и ова утакмица је такође била са директним ривалима за пласман у Европу. Штета што нисмо побиједили иако је по приказаном Аталанта заслужила бод".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар