Томић: Покушавате да ме испровоцирате?!

Тренер црвено-белих незадовољан партијом својих играча у Загребу није био нарочито расположен за питања на конференцији.

Кошарка 27.01.2019 | 10:30
Томић: Покушавате да ме испровоцирате?!
Милан Томић, очекивано, није био задовољан партијом својих играча.

Црвена звезда мтс је у Загребу одиграла можда и најлошији меч ове сезоне и убедљиво је поражена (84:68) од другопласираног тима лиге Цедевите, за први пораз на јадранској табели, на којој уз њихово име сада пише скор 16-1.

Тренер црвено-белих се уз честитке ривалу на победи, уз констатацију да су били бољи од њих и да се његова екипа пробудила тек у последњој деоници, вратио на меч против Валенсије.

"Били су бољи од нас, тек у последњој четвртини смо одиграли нешто. Гледали смо ову утакмицу као прилику да се дигнемо после пораза од Валенсије, али нас је он психички и физички мало угушио и нисмо успели да реагујемо", казао је Томић који је потом упитан за изостанак Цирбеса.

Немац није путовао са екипом у Загреб, након слабе партије против Валенсије, тако да су против Цедевите као центри заиграли Мајкл Оџо 10 поена) и Душан Ристић (12).

"За Цирбеса је моја одлука да не буде у 12", казао је Томић без жеље да образложи да ли је у питању одмарање или казна за повратника у Црвену звезду.

Да ли је за вас изненађење овако убедљив пораз?

"Шта да вам одговорим на то... Да ли је изненађење кад добијемо 16 утакмица заредом и како играмо? За вас је изненађујуће када изгубимо од Цедевите. Поштујем све новинаре, у Србији и Хрватској и свуда, али некад сам изненађен како на телевизији причате о мојим играчима", навео је тренер Звезде који је потом ушао у полемику са новинарима који су му говорили да не раде на телевизији и да његова критика не стоји.

Новинари који су били присутни на конференцији су констатовали и да је Томић, од почетка, некако нерасположен да одговара на питања, на шта је он узвратио:

"Колико год покушавате да ме испровоцирате, нећете успети... Немате шансе то да урадите", рекао је Томић и потом полако напустио конференцијску салу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар