ТУР: Нови кикс Бешикташа!

Комичан аутогол и црвени за Кварежму на опроштају од дреса Бешикташа! Нови кикс црно-белих, Башакшехир може на плус 11. . . !

Фудбал 25.01.2019 | 21:10
ТУР: Нови кикс Бешикташа!
Ако му је ово заиста био последњи меч у дресу Бешикташа, како се спекулисало последњих дана, Рикардо Кварежма га неће памтити по лепом. Истанбулски клуб кикснуо је код куће против Ерзурума (1:1) на премијери 19. рунде турског шампионата, а португалска звезда зарадила је искључење три минута пре краја сусрета. Кварежми је мало тога полазило за ногом вечерас, на крају је изнервиран после једне вртешке уклизао с две ноге, с леђа. Арбитар није имао ни најмању дилему. 

Подсетимо, Рикардо Кварежма последњих дана доводи се у везу с Портом. Због тога, ово му је врло вероватно био последњи меч у црно-белом дресу. 

Бешикташ после овог ремија иде још корак уназад у борби за титулу. Башакшехир, уколико победи Касимпашу, побећи ће на плус 11.

Домаћи су имали више од игре, много више покушаја, али имнали су и ту несрећу да приме аутогол (и то комичан) у врло незгодно време. Играо се 69. минуту када су спетљали у свом шеснаестерцу фудбалери Бешикташа, један од дефанзиваца покушао је да испуца, погодио Дорухана Токоза, а лопта се од њега одбила у мрежу - 0:1. 

Тако су гости без ударца у оквир гола успели да дођу до предности. 

Бешикташ је успео да изједначи после лепог центаршута Адема Љајића (у прошлој утакмици забележио две асистенције) и добре рекције главом управо Токоза. До краја је остало више од 10 минута, међутим преокрет домаћи навијачи нису дочекали. Делом и због тога што су финиш одиграли без искљученогКварежме...

ТУРСКА 1 - 19. КОЛО:

Петак

Бешикташ - Ерзурум 1:1 (0:0)
/Токоз 78 - Токоз 69аг/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар