Вујадин Савић продужио вјерност Звезди!

Фудбалер Црвене звезде, Вујадин Савић, продужио је верност и парафирао нови уговор, у трајању од три и по године, са својим клубом.

Фудбал 25.01.2019 | 19:15
Вујадин Савић продужио вјерност Звезди!
Савић је у Звезду стигао 2017. године, после одласка из Шерифа из Тираспола, и тиме започео други мандат у црвено-белом дресу.

Звездин капитен се захвалио управи на новом уговору и рекао да је пресрећан.

"Изузетно сам захвалан управи што су ми понудили нови уговор, као и спортском директору Митру Мркели на јако лепим речима. Пресрећан сам данас, а свакако смо се око новог уговора све договорили одмах после утакмице са Чукаричким, на крају јесењег дела шампионата, међутим одмах сам отишао на одмор, уследили су празници и сада смо искористили прилику да тај договор и озваничимо. Жеља ми је да као капитен освојим дуплу круну са Црвеном звездом, такође, још увек нисам постигао гол, тако да сам у Звезди све док не дам гол, што значи – до краја живота. Шалу на страну, пресрећан сам, задовољан, као и сви у мојој породици због новог уговора", рекао је Савић.

Спортски директор Митар Мркела исказао је задовољство због потписивања новог уговора.

"Савић је у групи играча који су изузетно важни за Црвену звезду, важан је и за свлачионицу и за терен. Овим шаљемо поруку свима да желимо да задржимо играче који чине главно језгро клуба на дужи временски период. Сматрам да ће то Звезду као клуб додатно ојачати. Већ имамо тим који, за наше услове, игра доста дуго заједно. Вујадин је у клубу већ годину и по дана. Добро је што ће остати овде још дуже и што ће, уз Милуновића и Бабића, чинити незаменљив штоперски тандем", рекао је Мркела.

Савић очекује да ће у току новог уговора бити много повода за славље.

"Сигурно су се Гобељић, Стојковић и Чаушић највише обрадовали мом останку у Звезди, заиста смо нераздвојни и уживамо у навијању и исказивању љубави према клубу. Верујем да ће бити много повода за славље са нашим навијачима у будућности, да ћемо прослављати победе и титуле", поручио је капитен Звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар