''Да им се извиним? НЕ!''

Међу најбољима сам на свету, а руше ми достојанство! Тренер рукометне репрезентације Хрватске, Лино Червар, поново је био љут при разговору са медијима у току Светског првенства.

Остали спортови 25.01.2019 | 11:15
''Да им се извиним? НЕ!''
Черварова репрезентација је на СП остварила успех пласиравши се у квалификације за Олимпијске игре, а сада их очекује борба за пето место с Шведском.

Червар је претходно оштро реаговао у разговору са новинарима и не мисли да је претерао, нити погрешио.

"Не мислим да сам рекао нешто ништа посебно. Рекао сам све што би и сваки грађанин ове земље требало да каже када му се обезвреди рад и када му се руши достојанство. Поштовање према човеку требало би бити темељ међуљудских односа. Стојим иза свега што сам претходно рекао", казао је Червар за РТЛ.

Тренер Хрватске се дао објашњење за све због чега су га у скорије време критиковали.

"Све што су писали против мене није било истина. Да ли треба да се извиним човеку који је рекао да сам ја, који имам осам медаља, најслабија карика репрезентације? Је ли то нормални рећи за тренера који је међу најбољима на свету? За тренера који је написао две књиге о рукомету, који ИХФ-у шаље стручне чланке", додао је Чревар.

Што се тиче његовог евентуалног одласка са "кормила" репрезентације Хрватске, Червар је поручио "да ће остати још годину дана, а после тога прећи на неки други посао".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар