Меси се враћа у репрезентацију!

Први пут после Мундијала! Најбољи аргентински фудбалер, Лионел Меси, вратиће се репрезентацију девет месеци након разочаравајућег наступа на Светском првенству у Русији.

Фудбал 25.01.2019 | 08:45
Меси се враћа у репрезентацију!
Аргентина са Месијем против Венецуеле! 

Нападач Барселоне Лионел Меси играће 22. марта против Венецуеле у пријатељском мечу у Мадриду, што ће му бити други повратак међу "гаучосе" током репрезентативне каријере

Меси није играо за Аргентину још од пораза у осмини финала Мундијала од Француске (4:3), хтео је да се фокусира на обавезе у Барселоне и сада је проценио да је време да поново обуче дрес Аргентине, преносе медији у његовој домовини.

Повољна околност за њега је што неће морати много да путује јер се Аргентина састаје са Венецуелом на мадридском стадиону Ванда Метрополитано.

Меси је 128 пута наступао за Аргентину, испред њега су само Хавијер Маскерано (147) и Хавијер Занети (143), а са 65 голова је рекордер испред Габријела Батистуте (54).

Ипак, велика "рана" му је што је са "гаучосима" изгубио чак четири финала, једном на Мундијалу и чак три пута на Копа Америка.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар