Мамац је бачен, ко ће се упецати

Мамац је бачен, ко ће да га прогута остаје да видимо, али је сигурно да ни Срби ни Бошњаци од овог неће боље живјети, него ће главом без обзира и даље бјежати из ове земље.

Босна и Херцеговина 24.01.2019 | 00:09
Мамац је бачен, ко ће се упецати
Само дан након што су СДА и СНСД постигли договор око формирања Савјета министара БиХ, а пред најављени сусрет њихових лидера Милорада Додика и Бакира Изетбеговића, из СДА је саопштено да покрећу правну процедуру око оспоравања имена Републике Српске.

Услиједиле су жестоке реакције из Републике Српске. Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик (СНСД) најавио је инцијативу да ће Република Српска одговорити тако што ће "успоставити контролу над границама Републике Српске", јер је ово, каже, за раздруживање у БиХ.

Уз осуду инцијативе коју је покренула СДА, опозициони лидери су и сумњичави и мисле да је ово још један трик у режији СНСД-а и СДА, који бирачима треба да оправдају договорено коалирање.

За предсједника СДС-а Вукоту Говедарицу потез СДА је за сваку осуду и мишљења је да је циљ изазивање вјештачке кризе која може изазвати опасну политичку нестабилност у БиХ.

"Умјесто да раде на стварању бољег живота грађана, јачање привреде, заустављање исељавања, борби против криминогених структура које су заробиле институције они покрећу ратно хушкачке инцијативе", казао је Говедарица.

Опозиционари сумњају да је у питању политичка игра како би и једни и други, СДА и СНСД, у јавности оправдали договор о коалицији с обзиром на раније веома тешке оптужбе које су износили.

И за познаваоце овдашњих прилика ово није ништа ново, јер је и до сада била присутна игра набцивања лопте, баш као у тенису, између лидера СНСД-а и СДА.

Мамац је бачен, ко ће да прогута, остаје да видимо, али је сигурно да ни Срби ни Бошњаци од овог неће боље живјети, него ће главом без обзира и даље бјежати из ове земље.

БН ТВ

Коментари / 112

Оставите коментар
Name

Вук

23.01.2019 23:23

Сад сте као паметни,гдје сте били кад сам овдје писао да је мамац и она игранка звана референдум, пардон анкета о дану РС !? да тад СЗП, а прије свих Иванић и Говедарица нису насјели Додику на руду, добили би изборе...и смјенили СНСД легалним путем. Али не , они су кренули у србовање заједно са Додиком, парадирати 9. јануара, изгласавати референдум итд.. и на крају их Додик отресао као сељак слину о градски асфалт! Исто ће бити и овај пут! Ево већ гледам, попушили су фору...сви од реда

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Вук

24.01.2019 00:13

Свака част за коментар. Мој наклон.

Name

милка

24.01.2019 01:04

Људи, реално они који нас највише смирију и говоре како смо глупи и ратоборни балканци сваки пут управо и дижу тензије, намјерно и пројектовано. А они су као неко оличење добра и демократије, а да погледамо мало њихове земље кад неко дирне у њихове границе или нека питања између етничких група. Ми не смијемо бити будале да нас други пале. Не морамо се ни волити нити смо кад, али једни поред других можемо живјети, поштовати Устав, који нам свима даје довољно слободе да кажемо да смо побједници у рату и уживати живот, мир и слободу.

Name

Михајло

24.01.2019 05:08

Мани се миле имена, како цес ти звати ентитет или РС но реци нам прије тога гдје су пензије, плате и гдје нестасе милијарде км народних ,које тртирас као свој дзеп?

Name

Борис

24.01.2019 05:14

А ти би да се зове Додикистан.???

Name

Ре Вук

24.01.2019 05:17

А шта ако су потези СДА посљедица не постизања договора? Да ли се размишља о тој могућности? Некако сви игноришу нападе на Нашу Странку који су тренутно у току на федералним медијима. Портпарол НС је изјавила да не треба трошити вријеме и енергију на питања око којих не постоји консензус... Посјетите мало федералне портале... Све се и превише "случајно" дешава.

Name

Управу сте!

24.01.2019 05:41

Тацно Вуце. Ово је све договрено измедју СНСД-а и СДА-а а циљ је стварање лазне слике о Додиковој борби са опстанак Српске и њених институција. Не насједати на бљувотине. Како бас послије договора о коалицији, СДА се сјети неуставности назива Српске.... Ма дај, молим те.

Name

Знамо све

24.01.2019 05:43

Ово је договорено са СДА преккјуче да се скрене пажња са огромних проблема и још неких "послова" које намјеравају обавити(поскупљење струје,закон о клевети,продаја рудника и остали штетни уговори...)

Name

Миле

24.01.2019 06:04

Нека се зове Бурлекистан, ако немозе другације.

Name

Гавро

24.01.2019 06:17

Него шта ће Бурле са МАП-ом , све су прилике да ће потписати

Name

Дадо

24.01.2019 06:31

Немој слуцајно да неком из Сдс-а падне напамет да удје у коалицију са овим ликовима, а све ми смрди на то. Као да се сацува РС бице изговор. Није ово онако само дан послије лемијеве капитулације И договора са Бакеом. Баке се игра. Зесток играц и блефер.

Name

Ре Вук

24.01.2019 06:44

Ако ти смета Дан Републике ти га немој славити. Ви из "грађанске" опције сте много подмуклији од бошњачке опције.

Name

Истина

24.01.2019 06:52

Тако је Вуче, тешка истина али узалуд говорити!

Name

Броом

24.01.2019 06:57

Ја и моја породица као и цијела фамилија смо у Финској,то знаци Додик има 20 људи мање за нови рат,соррy брате Додик ,морас сада свог сина послат да ратује он има барем засто да ратује ваља вам сацувати то све сто сте опљацкали.

Name

А ре Вук

24.01.2019 07:40

Проблем је народ који србује и невиди даље од носа, а свако оспоравање Додикових идеја у вези ових тема води Иваница и Говедарицу у пропаст, тацно знају добитну комбинацију а то је национализам, тако да ови свеједно пу*е како год окренес док народ испред ових националних глупости не стави свој економски полозај. ...

Name

Босанац4

24.01.2019 07:46

Опустите се људи, јутрос читам изјаву врхунског стручњака уставног права из Сарајева који каже да ова могућа иницијатива није реална пред уставним судом БиХ. Позадина је нешто друго. По ко зна који пута Додик пријети, Баја, НИКАДА и ни под каквим околностима нећеш и не можеш преузети државну границу. Мени је товој говор ништа чудно, ти си Баја толико пута до сада слагао да се била шта од тебе више не сматра за озбиљно. Ти ћеш преузети нешто, покушај скупити обећаних 100 КМ за сиротињу која је за тебе гласала

Name

075

24.01.2019 07:47

Иза овога стоји "велики брат"!! Након Црне Горе и Македоније ред је дошао и на Босну и Херцеговину!!

Name

ре вук

24.01.2019 07:53

а ста да цуте и казу мијењајте име рс

Name

Свајцарска

24.01.2019 08:08

Не провоцира Додик рат вец СДА и Бакир.СДА је изгубила контролу у савезним институцијама какве су суд и тузиластво,ВСТВ,ЦИК а изгубице и савјет министара колацијом Цовица и Додик а у федерацији су блокирани од Хрвата.Бакир је одлуцио да зртвује мир за цјеловиту БИХ.Иде у крзиу и сукобе и нада се да це се криза и сукоби које це произвести довести до неког новог Дејтона 2 у којем це СДА добити висе него сто има данас а уз то сакрице се пљацка коју је СДА проводила годинама уназад и све виле по СДА првака по Анталији, Пољинама и сиром Турске обале. Питање је колико Бакир има људи спремних да јурисају на границе РС.

Name

СВАКА ЦАСТ ЗА КОМЕНТАР

24.01.2019 08:13

Па ни у Њемацкој немас ни језик, ни републику, ни грб, ни заставу, ни конститутивност, ни Брцко, па опет Срби масовно грабе у Њемацку. Запитај се засто… ХУТ АБ...…. Искрени градјанин који мисли како презивјети

Name

Амир

24.01.2019 08:17

Ја сам у Њемацкој као и вецина моје породице ако доле поцне опет неки курслус довесцу и осталу фамилију.Не пада ми на памет да гинем по Босанским цукама и вукојебинама нек Бакир саље своју Јасмину и Себију у рат моју дјецу неце.ОН би са мојом дјецом да јуриса на РС и Србе а да се он крије у трезору док му церка и зена схоппингују по Бецу ко у прослом рату

Name

Мустафа

24.01.2019 09:04

Реално у рс не постоји позиција и опозиција. Само се броји ко влада. А сви исто мисле.само им је србовање на памети јер само то знају. Опозиција Додику би била за развој и успјех дрзаве,БиХ. Еуроатланске интеграције,Тј. контра снсд. Сви би да буду Баја а Баја је само један,Милорад Додик. Наду полазем у Станивуковица и Саровица који једини ради свој посао а да га нација не брине.

Name

Ре Амир

24.01.2019 09:15

Тако вецина нас врло вјероватно сматра. У БиХ игре без граница и не зна се ко кога дрибла, док смо изван граница такореци опет - све три категорије преварених - јединствени. Не знам да ли да плацем или да се смијем.

Name

Црни Груја

24.01.2019 09:35

Хахаха опет жвака за наивне бираче. Прије пар дана је одржан састанак између СДА и СНСД и тада је ово и договорено. Опет ће Бакир напасти Српску а Додик ће глумити бранитеља и обрнуто. А ви се палите као сува слама. Али не заборавите, Додик дугогодишњи циљ је да буде први предсједник унитарне БиХ и од тога неће одустати. А то подразумијева укидање Републике Српске.

Name

Богами

24.01.2019 10:12

мога ја овом рудоњи не вјерујем ништа ... прави нас малоумницима .. ко му вјерује ?????

Name

Владар из сенке

24.01.2019 10:41

Сву кривицу свалити на Додика причом да се ради о договору између њега и СДА (шта ако је због не постизања договора). Државотворну странку склонити у ћошак да зијева за могућим мрвицама којима би се могла обрушити на Додика. Иако сви знамо да иницијатива СДА има подршку како комплетне бошњачке тако и "грађанске" опције. Исфрустрираност појединих Додиком нас је и довела до дна што се тиче резултата на изборима.

Name

Пипо

24.01.2019 12:19

Ма овоје уобицајена игра Бакира са Милорадом вец смо навикли њихову игру углавном се ради висе о скретању пазње градана од стварних проблема.Њих двоица један другом набацују лопту редовно посто је њихова политика толико јадна да сами незнају ста да раде осим да се медусобно забављају.Зна Бакир да је Р.Србска уставна катогориа и да ту нема ста да се мијња али нека се мало Милорад око тога забавља као сто и видимо.Ово је прилика за Милорада да се истакне како се грцевито бори да спаси Р.Србску од унистења,а стоје урусава његова политика економски то народ неинтересује битно је даје Миле сацува ма каква је даје нема везе.

Name

Милан1

26.01.2019 10:51

Наравно да је тако, Вуче; само што народ не види даље од носа.

Name

Путинов мали

23.01.2019 23:23

Тако је то кад се увлацис у крило Путину. Американци то виде, и повлаце потезе. Ово је оцекивано, а бице тога јос. Ово је тек поцетак. Само наивне будале не виде ко стоји иза овога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

24.01.2019 00:47

Ево ја сам беспослен и пријављујем се први у границну слузбу дрзаве Српске..Ал нецу ици без 1500 марака ..ако остану Марке у насој,цисто српској дрзави..ако не онда 750 евра. сваки мјесец..ипак це то бити опасан посао По зивот

Name

И треба

24.01.2019 05:52

Овдје је Путин најбоље рјесење, ови из Сарајева добили миг од Ердогана и одмах по Српској. Е неце моци! Њет!

Name

Смолуца

24.01.2019 06:44

Нема везе Путин.Дејтонски мировни споразум је капитулација БиХ (потписника) и гдје је НАТО побједник.То је једина истина.

Name

075

24.01.2019 07:53

@Путинов мали Управо тако у претходном посту сам исто написао! Милорад, ко зна можда, испровоцира излазак из Предсједништва БиХ да би "велики брат" имао повод да се врати у пуном капацитету у Босну и Херцеговину! А и новци су код "великог брата" а без тих новаца Милорад је "доњи", почет ће они исти полицајци који туку народ у Бања Луци и њега да туку ускоро ако не буде плата из западних новаца јер руски нити "велики" а нити "мали" долази ево већ трећу годину а никако да дође!!

Name

Буба

24.01.2019 08:50

Договорено као и увијек! Од рата до данас траје ! Торови бјезеее главом без обзира!Покра

Name

Дамир

23.01.2019 23:23

Опет све док се ми будемо врацали у десавања из 90 година нема нама будуцности нити иста доброга,ја незнам ста ради тај инцко и медјународна заједница они изгледа подрзавају ову игру и ово зло ,досли смо до дна по свим питањима а они немају ниста паметно па би мало да се играју рата без мене и моје дјеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

23.01.2019 23:35

Опет спиновање нардоа у резији СДА-СНСДа.Маму ли им!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

24.01.2019 08:21

Уставни суд не може расправљати о називу Републике, јер у Уставу тако пише! Обично спиновање.

Name

Ре

24.01.2019 09:34

Уставни суд сваста несто не мозе, али се исто тако упуста у сваста, ипак је то политицки суд. Није вјеровати тим судијама.

Name

Будала као и ти

23.01.2019 23:38

Ко загризе СДА мамац тај је загризи дно дна.Снсд, СДА, ХДЗ.Рецепт за ништавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2019 06:48

Прије пар година сте исто говорили само што сте уместо СНСД спомињали СДС али зато увек редовно гласали за СДА. Не наседамо тако лако.

Name

гризи

23.01.2019 23:40

Гризи,србуј макара хљеба немао јести.Ајде комуњаре који сте у ркву ушле деведесетих година,и цркву сте нам уништили.Нисте ову републику стварали па је не морате ви Додик,Кошараца,Шпирић Тегелтија и Пејина унука Цвика ни бранити.Она је не упитна била цијело вријеме док је ви нисте почели бранити,од тада немомо ни територију (Брчко) ни химну,ни грб,ни славу.А овај народ који вас гласа и вјерује у ваше чување од ових намјештених спинова водите на сендвиче гдје му је и мјесто,па сите у лудницу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

24.01.2019 05:57

Тако је

Name

Ре гризи

24.01.2019 07:33

Па ни у Њемацкој немас ни језик, ни републику, ни грб, ни заставу, ни конститутивност, ни Брцко, па опет Срби масовно грабе у Њемацку. Запитај се засто...

Name

ре

24.01.2019 12:52

Миле је предао Брцко, и тиме пресјекао Српску на два одвојена дијела. Издаја о којој се не прица уопсте.

Name

Митар

23.01.2019 23:46

Ко више вјерује у ове отрцане форе. Продају овом напаћеном народу маглу, овај пут вам неће проћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тијесно

24.01.2019 00:30

Проци це,како неце....само гледај

Name

Радојица

23.01.2019 23:58

Прозивке о РС као геноцидној творевини као и приче о српској агресији на БиХ су свакодневно штиво које људи у федерацији читају и слушају. На дјелу су оспоравање дана РС, химне а сада видимо и имена РС. У феџерацији су муслимани показали да могу да бирају два члана за заједничко предсједништво. Муслимани се залажу за грађанску БиХ без ентитета а то чине људи који ни декларативно за грађанским моделом друштва немају ама баш никаве везе као нпр ефендија Кавазовић. Ко хоће да вјерује да је то само пропагандни трик СДА у дослуху са СНСД-ом ради држања Срба и Бошњака у равнорежи страха ради лакшег владања нека и даље тако жисли. Ја мислим да су то званичне тежње и ставови огромне већине Бошњака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

24.01.2019 01:09

То је стиво у цитавом свијету

Name

Ронин

24.01.2019 06:25

Потписујем Радојица све..ко хоце да види он види ко прати политицке изјаве и медије у федерацији за њега је ово наставак политике до унистења РСа..Свакодневни натписи у федералним медијима и порталима одису мрзњом и нетрпељивосцу према РСу и сваком појединцу који немидли и усуди се реци несто сто није на фону унитарне босне..А опозицуји би препоруцио да не паметује пуно..ако је ови медијски спин и договор Бакира и Мила знацили то да је и тузба о дану РСа био договор Бакира и Босица. Наравно да не. Памет у главу и показите мудрост и јединствен наступ према сваком ко зели понистити тековине Отадзбиског рата.Ова РС је минум гаранције насег опстанка на овим просторима за српски народ а назалост напретка нема ни нама ни федерацији док се не раздрузимо..до тада памет у главу и јединство за РС.

Name

Акцизе

24.01.2019 08:01

Бојимсе да ће сад повећати ПДВ, све договор.

Name

Срле78

24.01.2019 15:23

Дјелим мисљење ...

Name

Хм

25.01.2019 06:02

Ронин, тузба о дану РС, је исто тако спин СДА и СНСД, а не СДС, па су по опробаном рецепту поновили исто.

Name

Никола

24.01.2019 00:04

Гори под ногама обојици, јуче се договорили, данас већ то износе. На рачун угрожености нација завађају нас већ 20 година. Још има оних који им вјерују. Никог више не интересује ни српство ни бошњаштво, а ни држава, људи се боре како да преживе и одоше у Њемачку. Кредита су подигли толико да ни Америка и Русија заједно не могу отплатити. Само ће доћи ММФ и казати ово је све наше, немате више ни квадрата земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2019 05:36

И ста це тада ММФ од тога сто це реци да је њихово? Многи кредити се никада неце ни вратити

Name

ре

24.01.2019 12:54

СДА уцјењује,..мозе јој се, Миле на зицеру,..

Name

Никола

24.01.2019 15:26

Булазнис и не прqтис политику , гори Бакиру и то си у праву ал једино сто ниси сконтао да сада Додик дрзи све конце а да Бакиру све измице из контроле од вијеца министара па до тузиластва БиХ па прави изнудјене ппотезе који му се могу вратити као бумеранг јер оваквим потезима само уједињује опозицију и позицију у Републици Српској , мислим да је оцајан!!

Name

Зорана Гашић

24.01.2019 00:05

Дабоме него мамац. Некада у виду референдума, па у виду барјака, данас у виду имена, сутра нови мамац . Уништили су земљу материјално и демографски, богатији од енглеског двора, а народ афричког стандарда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања Милић

24.01.2019 00:05

Многи су се вец упецали,а овај двојац само што нескачу од среце,по козна који пут бацају прашину у очи онима што никако да прогледају, залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војислав БЛ

24.01.2019 00:06

Трезорас И сверцер покусавају народ да заваде И да мирно пљацкају .Керови рата на дјелу Али нисмо наивна да прогутамо њихову удицу .Република Српска је призната у Дејтону И ко це да је мијења .? Онај цији ју је бабука потписао ? "Јунак " из трезора? Многи хи то волили али стварност је другације .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

24.01.2019 03:43

Да. Онај ко је признао у Дејтону тај ће да је и мјења. Управо то. Рекао си истину а да ниси ни свјестан тога. Па зар мислиш да се ми ту нешта питамо?

Name

Мирослав

24.01.2019 08:07

Нормално, у Дјетонском споразуму пише и ово није ништа друго него договор ове двије странке и ова је добра о овом трезорцу, ово одавно нисам чуо, заборавио сам на то.

Name

Q

24.01.2019 05:06

Све сто раде Бакир и Додик а ту је увјек негдје и Цовиц све је то реалити соу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

7

24.01.2019 09:18

ММФ ДРУГАРИ

Name

Епистахије

24.01.2019 05:16

Ја сам вец продо' краву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

24.01.2019 05:18

Знао сам ја да ће се обити о главу народа сво оно велико србовање у задњих мјесец дана. Ово је тек почетак шта ће све бити, а могло је бити једноставно .Но, оваца је још пу тор!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салаука

24.01.2019 05:40

Нисам сигуран да то Миле и неприхвати, он ради све настету РС, висе него Бакир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

24.01.2019 06:22

Нека се зове "БХС ентитет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

24.01.2019 06:49

А баја вец има И оне куцице од оног аутопута ДУЗИНЕ 3.5-км па нек их само постави на замисљене границе И нек јос И наплацује

Name

МЕСА

24.01.2019 06:37

Е НАРОДЕ ОНИ МИСЛЕ И ЈЕДНИ И ДРУГИ И ТРЕЦИ ДА СМО МИ ОВЦЕ ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ Е ОВАЈ ПУТ НЕЦЕ МОЦИ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деwац

24.01.2019 06:50

Омладино нетросите вријеме идите стварајте себи Будуцност негдје у Европи.Појели су једну Генерацију ко неоде остаје вјецити Роб заблуде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мини

24.01.2019 07:31

Бас тако! Сјебасе рају са својим лазима само стварају мрзњу медју људима!

Name

Додо

24.01.2019 07:00

Окани се игара са народом, народу је тога доста него реци ти нама ко убија по Бањалуци КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

24.01.2019 07:51

На ово се јос мозе примити само онај сто од технике има само стари ТВ, са РТРС-ом И ко сваки дан " саслуса невник" по 10-ак пута. Хало хајвани, обојица, гдје су паре, ко це врацати кредите, засто смо крезави И безуби, засто једемо смеце. Једно сте се ипак прерацунали, И наса пролетерска дјеца су отисла вани, додусе не на скупе студије о народном троску као васа, него на најтезе послове, али нема везе, вазно да су тамо. За васа имања неце ратовати. Доста спинова, хоцемо паре.

Name

Слусај Љиљане

24.01.2019 07:20

Љиљани представљају симбол Дјевице Марије и старих српских династија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ххх

24.01.2019 07:24

Шта рећи ,а не заплакати....Шта све овај додик,бисерка и њихов снсд све неће урадити овом напаћеном и ојађеном народу у РС.Све раде да би себе сачували и остали на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо С.

24.01.2019 07:30

Јао могу мислити контроле на "границама" РС. Замисли тог циркуса кад кренес из Требиња у Бањалуку, низ Дрину па преко Брцког. Ако цес кроз Горазде - двије контроле, Брцко двије исто. Знаци цетири пута те заустављају да би досао из једног краја будуце дрзавице у други. О тросковима одрзавања границе кроз густо насељена подруцја око Сарајева и Добоја да не прицамо... А то је само један аспект независности РС. Ала цемо се јос нагледати циркуса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ристо

24.01.2019 08:07

Па било би близе преко Мостара, Јабланице и средње Босне... Али треба виза хахаххаха

Name

Бисмарцк

24.01.2019 08:21

Ово само доказује апсурдност ситуације у БиХ. Задњих 25 година стварамо којекакве ентитете који нам бајаги стите насе интересе, а уствари поједосе сав новац који би се могао искористири за привредни развој. Ни границе на Дрини и Сави и Динари нам не иду наруку, јер нас формално одвајају од братских народа, али ето... Ми смо себи умислили да нам је боље у насим малим скуценим торовима. Еее овце моје...

Name

Сотир

24.01.2019 07:35

Мамац из Сарајева је веома опасан, поготово ако се на њега "упецају" и свјетске велесиле Америка и Русија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

24.01.2019 07:40

Договорили се момци како да још дуго владају својим овцама. Ово ме подсјети на дупло асфалтирањее аутопута за Градишку. Чим су се поставила питања ко је одговоран, "нападе" Силајџић Републику Српску да ће је укинути и нико више не спомену украдене паре на аутопуту. Ваљда ће сада бити више памети. Република Српска треба да се брани и од спољног, али и од унутрашњег непријатеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Слушај љиљане

24.01.2019 07:53

xаxxаxаxxxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

24.01.2019 08:05

ЗАСТАВА И ГРБ ИМЕ РЕПУБЛИКА СРБСКА ЈЕ БИТНА СТВАР,ЈУТРОС ОТВОРИМ ФРИЗИДЕР И СПАЈЗУ ОНИ ПУНИ,ФАЛА МИЛОКРАДЕ И АЛИЈИН СИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

24.01.2019 08:07

Опозиција ако је наивна нек опет трци на састанак.Сапуница као и све до сада с обзиром да немају никакву идеју и визију онда им је ова тема "бомба"за изгладњели народ.Среца да имамо пасосе и слободу одласка а инаце би били у гету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.01.2019 08:14

Одлично, значи да ни Срби ни Хрвати немају проблем с љиљанима ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бале Баки

24.01.2019 08:17

мамац јос није бацен да ваља, ово није од данас до сутра. О називу ентитета моземо прицати и ово и оно, али кад нам људи одосе моземо само да гледамо како се БиХ претвара у земљу пензионера. Сад иде предаја одлуке која це да се кисели до неких сљедецих избора, а онда це суд да донесе привремену мјеру за наредне изборе, а онда иде апелација и залба на апелацију за оне замо изборе. И док суд донесе конацан став неце имати коме да објави одлуку. Други сценарио би био да Додик скроз залегне на руду и одцијепи се, и онда да додје МУП РС и ухапси га ко представника БиХ у независној дрзави и као таквог га пресуде по кратком поступку. Сто знаци да ако прогласи сецесију остаје без слободе или без посла, а кад послије тога удјемо у НАТО и без кредибилитета. Ал тад це га пустити у Америку, Дјуканивиц је Црну Гору увео у НАТО и кратко вријеме продје и оптузбе из Италије за сверц цигара остадосе без доказа

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

24.01.2019 08:50

Сад се на сатанак нетреба одазвати опозиција ,јер да им СДА,није сукнула ову зваку,Милорадовици би били несносљиви како они раде добро..Пустите их нек масу заставама

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ припада људима, а не политичарима

24.01.2019 09:06

Прекјуче имали састанак СНСД и СДА, а јуче избила нова афера. Па коме није јасно да само то знају, скретати пажњу. Нисам упратио, који је медиј први пустио спин ? Сигурно је под контролом једне од ове двије странке. Политика 'завади па владај' још увијек пали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поздрав из Минхена

24.01.2019 09:06

дајем вам подрску да се борите за наса српска права само рокајте Србија до Токија и да се слави слава сваки дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

24.01.2019 09:15

Математика је јасна, СДА тренутно има мандатара и дрзи њима битне позиције у власти БиХ (одговара им стање)...Додик их је оптужио да опструишу формирање власти (истина)...од недавно је СДА спремна за преговоре (доказали састанком), али су врућ кромпир пребацили Додику који сада не жели формирати власт са њима и формално прави опструкцију :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2019 11:07

то није скроз тацно. јер да би Миле и Драган придали Алуминијум за тих 110 милиона, треба да га оцисте од дугова и обезбједе му јефтину струју па да руси удју у посао. Е данас све финансије дрзе кадрови ХДЗ-а а без њих це теско ици цисцење скоро пола милијарде дугова Алуминија. А струја иде од Луке Петровица, дал као нови мегавати ил ако продје турски ток гасна електрана. А то це да задузи РС за додатне стотине милиона за полагање цијеви гасовода према тој електрани и рафинерији. Кад се све сабере није економски исплативо да се ради гасовод који није рентабилан јер нема тих корисника који би тросили тај гас да се све исплати, али ако га Додик направи а руси од свог јефтиног гаса направе мегавате за Алуминијум рацуница је јасна. Оба ентитета на великом губитку а Баја и брат Драган на дебелом добитку

Name

зуx

24.01.2019 14:45

јеси сигуран да си мени требао реплицирати?!

Name

Правна дрзава

25.01.2019 10:02

Како год, све се врти око криминала незасите хоботнице. Умрезено одавно и ни једна нит не смије да ослаби. Градјанима је остало да потпуно испразне дјепове за интерес мафије. Средства се не бирају....!

Name

Хххха

24.01.2019 09:16

Хххаа ДОГОВОР..ВЕЦ СМО ЗАБОРАВИЛИ И СКРЕНУЛИ ПРИЦУ ААААА ПРОИТЕР ТЕДЕРИ У 2019....НЕСКРЕЦИТЕ СА ГОРУЦИ ТЕМА...УБУСТВА...ТЕДЕРИ...ОДЛАЗАК....ЗАДУЗЕЊА....ПРИВАТНА РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

♤♡◇♧

24.01.2019 09:18

Зивјела МЕРКЕЛОВА...БЈЕСТЕ ЉУДИ ДОК МОЗЕТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паре, само паре, ево вам паре

24.01.2019 09:19

Све смишљено и договорено, измедју два највећа непријатеља градјана Босне. И један и други мисле само на новац, само се богате, заболе их патка за име РС, за народ, за све. Вјеру би продали за вечеру, али има још слијепих болесних умова у народу који их подржавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.01.2019 13:03

Прицам ти прицу,..Бакирова и тезња босњака, је нестанак РС и унитарна Босна. А ти мозес бити наиван и прицати лагане прицице.

Name

???

24.01.2019 09:20

БАКИРЕ које убио ДЗЕНАНА?????МИЛОРАДЕ које убио ДАВИДА?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

24.01.2019 09:21

Ово је веома провидна игра Рудоње и Бакира да оправдају прије свега своју будуцу коалицију и да тако прикрију криминал, који је поцињен прије свега у РС-у али у Ф БиХ. Да су паметни лидери опозиције никако се неби одазвали Рудоњи на састанак и тако му избили аргумент пред насим народом и договору о заједницкој коалицији коју су вец договорили СДА И СНСД. Вукота не смије насјести на овај спин Рудоње, мора се СДС и Вукота одупријети оваквом понасању Рудоње и СНСД-а. Имајте своју политику а не Рудоњину и његових коалиционих кампањона. Мора Рудоња дати одговор засто је РС веома сиромасна, опљацкана и доведена до пропасти али и ко је убио Давида, Вукелица и остале невино убијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

24.01.2019 09:24

"Мамац из Сарајева је бачен, ко ће да га прогута видјећемо!?" Па зна се послушници и малоумници!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

24.01.2019 09:27

ДОДО И ЊЕГОВА ОЛИГАРХИЈЕ СВЕ ЋЕ УРАДИТИ САМО ДА САЧУВАЈ СЕБЕ И СВОЈЕ КАПИТАЛЕ ЗА НОРОД ЊИХ НИЈЕ БРИГА ОВОГ ПУТА АКО НАСЈЕДЕМО НЕСТАЋЕМО И КАО НСРОД, А ИМА НАС ШИРОМ СВИЈЕТА И НИКО НАМ НЕ ЗАБРАЊУЈЕ ДА ЧУВАМО И ВИЈЕРУ И КУЛТУРУ ЗАШТО ОНДА ОВДЈЕ ДА ГИНЕМО ЗА ФОДИНО ЗЛАТО КАД ЈЕ ЖИВОТ ТАКО ЛИЈЕП. РУДОЊА! КО ЈЕ УБИО ДАВИДА? КО УБИЈА ПО БАЊАЛУЦИ? АКО СУ ВАМ УБИЦА НН ШТО ИХ КРИЈЕТЕ А МЛСТИТЕ ПОШТЕН НАРОД ПО БАЊАЛУЦИ АКО ЈЕ БАЊАЛУКА РЕЖИМСКЕ ВЛАСНИШТВО НЕКА ЈЕ ОГРАДЕ БОДЉИВОМ ЖИЦОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иза Брда

24.01.2019 09:37

ДОДИК НА САСТАНКУ С ПУТИНОМ ПОД БИХ ЗАСТАВОМ,ЕРДОГАН ЗАГОВАРА УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ У БИХ,А ОНДА СРДАЧАН САСТАНАК ЕРДОГАНА И ПУТИНА.МА ВЈЕРОВАТНО ЈЕ ТО САМО СЛУЧАЈНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.01.2019 13:04

Ма какав Ердоан,...Американци вуку конце.

Name

СвеСкупа

24.01.2019 10:12

Политицка игра, него ста. Све да сацувају своје опљацкане милијарде. Слиједе поскупљења свега и свацега. Опозиција и вецина нормалних људи мисле исто и то даје наду. Додик би да прави границне прелазе хахаааа па он тјера нас, јер не зелимо да зивимо у тору. Све је добро, али ако поцне да говори о зиду онда је готово. Ма лупета, а пара нигдје, нити за плате, нити за пензије. Процитали смо ми њега и његовог пајдаса Бакира скојим се састаје по вецерама и смисљају игрице, али неце им успјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

24.01.2019 10:30

дал це сутра ако Миле казе да је независтан оно мало војника у Орузаним Снагама пуцати на МУП ако им се нареди? Они су ту да то спријеце по закону, а друга је ствар сто од те неке дрзаве примају плату и хране породице, то је и удар на њихов опстанак и интегритет, ја не могу да замислим сценарио да це ти људи добровољно да напусте Војску БиХ и остану на улици, а јос мање да це да ратују за Додика који годинама блокира будзет да ти људи добију пристојну плату и нове униформе. Друго питање је и реакција НАТО пакта која би усљедила и да ли би ти људи пристали да иду у сукоб с најјацим војним савезом на планети? Амери се извлаце из Сирије да ли треба да овдје додју са својим базама поново? Како је кренуло Миле иде у авантуру којој се не надзире крај нит какво позитивно рјесење, а све због лицне користи, посебно након синосње емисије на једној Сарајевској ТВ у којој је јасно рецено да се ради све да руси удју у Алуминиј, а то би ако све продје добро њему и Цовицу дало сансу да с солидном провизијом збрину и цукунунуцад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

24.01.2019 11:20

Лаж.СНСД и СДА на састанку нису договорили коалицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недим

24.01.2019 11:51

Одавде треба бјезати главом без обзора. Камара лудака и замлата

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.01.2019 13:08

Недиме ти волис РС јели тако јунаце? Немој бјезати видис како нас бранис и волес

Name

Гиоогл

24.01.2019 12:03

Сједну и издоговарају се ...бас сад после њуховог састанка та тема ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

24.01.2019 12:18

Бакир је тукац и небитан као ни Бурле а ко се замјери САД И НАТО не гине му пропаст! Памет у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.01.2019 14:03

Па и није бас небитан Бакир. Управо он је на страни УСА и НАТО,...а ко је са друге стране тај је,....

Name

Лена

25.01.2019 05:33

Ако Изетбеговић жели добро народу у БиХ,тражио би начин како да унаприједи међуљудске односе,створи услове за останак младих,да унаприједи економију...Таква би требала бити особа која би била вриједна да се стане уз њу у БиХ.Ово је више испирање мозга.Погледајте само како почињу дневници на тв.Сваки пут иста шема.Нигдје помена о успјеху дјеце у сколама,спортиста,изумитеља...Сви ови наши политицари су исти!!Они само траже своју стабилност,преко јадног народа!!Гурају народ у рат,а њихове чак и будуће генерације вец имају обезбјеђено мјесто за мир.И онда се цуде што сви желимо отићи одавде?Дајте нам разлог да останемо!!??Народе,опамети се вец једном!Колико ти још година треба за то?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

26.01.2019 05:44

Ови дотицни са слике се стварно труде да све отјерају из БиХ. Свака цаст, полази вам од руке. Висе људи из БиХ отјерасте Вас тројица економијом, него она тројица у рату са пуском. А да мозе ово да види Алија Изедбеговиц, рекао би (сине, свака цаст, насао си бољи нацин да све растјерас из БиХ)

ОДГОВОРИТЕ