Душко чекао њу, банула Јелена

Фудбалер и манекенка су се наводно договорили да она отпутује код њега у Гуангџоу 16. јануара, али се то изјаловило јер је Јелена Карлеуша дан раније због порно-скандала побегла код мужа
 
 

Забава 23.01.2019 | 21:13
Душко чекао њу, банула Јелена
Софија Милошевић наводно је требало да отпутује код Душка Тошића у Кину, али ју је Јелена Карлеуша у последњем моменту предухитрила и најавила супругу свој долазак заједно с ћеркама Атином и Ником.

Према сазнањима Курира, фудбалер је још пре одласка из Србије у Гуангџоу својој љубавници резервисао авионску карту за 16. јануар и све је било спремно и договорено. Милошевићева је до тада требало да заврши све обавезе које је имала у Београду, а онда би на располагању имала скоро две недеље да их проведе с Душком, с којим је у шеми већ неколико месеци. Али изненадна одлука фудбалерове супруге Јелене, која је у Кину побегла након избијања порно-скандала са Огњеном Врањешом, пореметила је ове планове.



"Кад су се Тошић и Софија последњи пут видели у Београду, већ је била почела афера Карлеуша-Врањеш, која траје још увек. Он се жалио манекенки на своје брачне проблеме, причао јој је све детаље о томе јер је стекао поверењу у њу. Тада је Душко питао своју љубавницу да дође код њега на неколико дана у Кину, с чиме се она сложила и детаљно су се о свему договорили. Два дана након тога јавио јој да је авионска карта резервисана за 16. јануар", каже наш извор, добро обавештен о дешавањима у породици славног фудбалера.

Карлеуша није имала појма о плановима свог супруга и Милошевићеве, те није због тога напрасно одлучила да отпутује у Гуангџоу, већ због порно-скандала који је у међувремену избио.



"Јелена је побегла из Београда због порно-скандала. Ужасно је поднела то што су се њене голе слике и снимци појавили у јавности, па је позвала Душка и рекла му да хоће да дође код њега док се бура не стиша. Шта је он могао друго да каже осим да се сложи с њом. Тако је Јелена са Атином и Ником стигла у Кину само дан раније него што је Софија требало да дође. Колико знам, Душко је поруком јавио Софији да је дошло до промене плана и да ће Јелена доћи код њега. Њој није било право кад је то чула, али се није наљутила на њега, свесна је да није имао избора", завршава наш саговорник. 

Софија Милошевић, Душко Тошић, као ни Јелена Карлеуша јуче нису одговарали на наше позиве. 



У јеку порно-скандала чији је главни актер, Карлеуша је почела да се хвали тиме да њен супруг Душко Тошић зарађује милионе. Док јавност бруји о њеном наводном неверству и томе да је слала голе слике фудбалеру Огњену Врањешу, она очито на све начине покушава да демантује говоркања да је развод на помолу. Прво је на Инстаграм сторију објавила неколико слика са супругом, насталих прошле недеље у Кини, а затим и фотографију на којој пише наслов "Уговор живота Душка Тошића - на столу је 8.500.000 евра". Ово се односи на текст који је објављен у медијима да ће фудбалер продужити уговор с клубом Гуангџоу РФ и да ће на годишњем нивоу зарађивати знатно више од доскорашњих 5,8 милиона по сезони.

Карлеушин менаџер 

Не пипајте Јелену

Јелена је и данас била на снимању другог круга "Звезде Гранда". Као и у понедељак и у уторак, она је дошла џипом до самог улаза у студио. Била је озбиљна, а њен ПР менаџер Зоран Бирташевић је одмах рекао окупљеним новинарима да певачици нико не прилази:

"Не пипајте Јелену и немојте је гурати".

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Педја химселф

24.01.2019 05:29

Не завадјајте их висе ахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

24.01.2019 06:27

Хтио је бабу, па нека му

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

25.01.2019 09:34

Није требала ићи у Кину тамо има тих пластичних појефтино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјикан

25.01.2019 17:42

А јест им и скандал у пм. Размјењивали вреле поруке и показивала голо тјело. А и он је то радио. Па ста је севе радила па ником ниста. Галама ни око цега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Сwеден

26.01.2019 18:05

Знас неки људи су конзервативци па то не гледају тако, ани није на нама да судимо другима. Прева било и бице, па 1/3 дјеце у србији има оца који није биолоски па ста. Проблем је једино сто је Јелена играла светицу или изигравала па јој сада то замијерају када је испало да није ни света а ни постена, вец да је једна обицна смртница као и сви остали.

Name

горан

26.01.2019 10:22

Ста је уопсте петљао са карлеусом. Ова друга је риба и по. Карлеуса, пензија ти се смије.

ОДГОВОРИТЕ