Сад Звезда зове Гајића!

Чека се само продаја Милана Родића!

Фудбал 24.01.2019 | 13:00
Сад Звезда зове Гајића!
Црвена звезда и даље покушава да на Маракану доведе капитена младе репрезентације Србије Милана Гајића, преноси Спортски Журнал у данашњем издању.

Не би било изненађење да 23- годишњи десни бек стигне на Маракану, иако трансфер није ушао у завршну фазу. Уодговорни из Љутице Богдана поново озбиљно размишљају о ангажовању фудбалера Бордоа.

Највећу препреку представља уговор Милана Гајића са француским прволигашем који важи до 2020. године Он већ дуже време није у првом плану у Бордоу, готово је извесно да ће до краја зимског прелазног рока напустити редове Жирондинаца. Постојало је интересовање Партизана, сада се поново прича о Црвеној звезди, актуелан је одлазак у Холандију.

Црвена звезда у овом тренутку има два десна бека. Међутим, током пролећне сезоне Филип Стојковић ће бити коришћен и на позицији штопера и зато се отвара могућност за Гајићев долазак.

„У овом тренутку делује да да би се гомилао играчки кадар, али дугорочно посматрано потез би имао оправдање. Разлог више за Гајићево ангажовање је све извеснија продаја Милана Родића и потреба да због тога Марко Гобељић на пролеће више времена проведе као леви бек. У конкуренцији су Алекса Терзић и Стефан Хајидн, али ће у најтежим утакмицама предност имати универзалац и један од најпоузданијих фудбалера стручног штаба“, пише Спортски Журнал.

Гајић је већ четири године члан Бордоа. У почетку је имао завидну минутажу, али дошло је време да пронађе клуб који ће му помоћи да рехабилитује каријеру.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар