Погба окренуо плочу!

Сад хоће нови уговор и повишицу! Тренутно зарађује око 330. 000 евра.

Фудбал 23.01.2019 | 22:30
Погба окренуо плочу!
Све се окренуло наопачке на Олд Трафорду откако је смењен Жозе Мурињо, а на његово место стигао Оле Гунар Солскјер.

Не само да је цео тим прорадио и почео да ређа победе у низу, већ су нека нова времена дошла на Театар снова - Антонију Марсијалу се спрема нови уговор, Давид де Хеа је исказао жељу да остане и продужи сарадњу, а исте афинитете је показао и Пол Погба! 

Месецима уназад, практично још од средине прошле сезоне писало се и спекулисало о Погбином незадовољству у Јунајтеду, лошим односима саМурињом и жељи да се врати у Јувентус, али сада су се ствари потпуно окренуле. Солскјер је нашао Погбину жицу, а како је порасло расположење свих главних звезда тима, тако је и Француз решио да овери своју верност са Црвеним ђаволима и продужи останак. Наравно, уз позамашно увећање плате, јављају острвски медији. 

Погба, наиме, жели да његов агент Мино Рајола што пре седне са Јунајтедовим директорима и разговара о наставку сарадње и условима по којима ће бити остварена. Погба тренутно зарађује око 330.000 евра недељно без бонуса и други је најплаћенији играч у тиму иза Алексиса Санчеза, који прима преко 400.000 евра недељно, а уз све обавезне додатке она иде и на преко 500.000 евра! Француз верује да његова плата зато мора да буде значајно већа, а спекулише се баш о цифри од 400.000 европских новчаница.Погба би тако постао други најплаћенији играч у историји Премијер лиге. 

Његов постојећи уговор важи још две и по године, а спреман је да се обавеже на још дужи рок. Погба је у фантастичној форми од Солскјеровог доласка у клуб и са пет голова је крунисао Јунајтедову серију од седам победа. Наводно, потпис новог уговора могао би да се догоди још и пре почетка нове сезоне, можда чак и до лета. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар