Врањеш почео да уцјењује даме?!

Експлицитни материјал на којима Карлеуша мастурбира пред очима фудбалера изгледа нису једине.

Забава 22.01.2019 | 11:00
Врањеш почео да уцјењује даме?!
Фудбалер Огњен Врањеш прети певачицама са којима је био у секс-шеми да ће објавити и њихове секси фотографије, као што је то урадио са порно-сликама Јелене Карлеуше.

Експлицитни материјал на којима Карлеуша мастурбира пред очима фудбалера изгледа нису једине.

Дефанзивцу Андерлехта се осладила слава коју је стекао због овог скандала, па размишља да открије са којим је све познатим дамама био. Бројне звезде су због овога у великој паници, а целу ситуацију најтеже подноси Катарина Грујић, која је својевремено и јавно признала да је била швалерка ожењеном Врањешу.

- Врањеш је био у комбинацији са неколико познатих певачица. Од свих њих, за сада се сазнало само за Каћу и Јелену, међутим, он се снимао и са многим другим естрадним звездама. Не знам како му је пошло за руком да сваку наговори да се снимају, али сада у свом мобилном има богату порно-колекцију. Ако одлучи да је обелодани, пропашће још неки бракови који се на прву лопту чине бајковито - пренео је извор.

Огњенове бивше љубавнице покушавају преко заједничких пријатеља да убеде фудбалера да држи језик за зубима како им не би упропастио живот као Карлеуши.

- Оне помно прате шта се дешава у овој афери са Карлеушом и моле Бога да се и њима не догоди исто. Само се једна од њих осмелила и директно је звала Огњена и молила га да не пушта њихове слике у јавност. Остале су га контактирале преко заједничких пријатеља. Најупорнија је Каћа Грујић, која је бесна на Врањеша. Она му је поручила да ће му упропастити живот ако се буде играо са њом као са Карлеушом - објашњава наш саговорник.

Он додаје да му није јасно зашто су све оне пале на бившег репрезентативца Босне и Херцеговине:

- Невероватно ми је да је за кратко време успео да обрлати њих неколико. Као да их је омађијао. Он сада гледа како се оне муче и брину, а он ужива у Белгији, иде на тренинге и само посматра шта медији пишу. Све ово што се догодило забавља Огњена.

Извор: Еспресо.рс

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Даме

22.01.2019 10:15

Немам ниста против избора људи да се баве цим хоце али ајмо мало дигнитета задрзати, спонзорусе и курве са једне и даме са друге стране ипак раздвојити то мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

акабиба

22.01.2019 10:25

То мајсторе, само објављуј лажног морала.

Name

РЕ Даме

22.01.2019 11:33

Да, треба направити разлику. Већина ове естраде је проституција и ово што ради овај фудбалер је демаскирање те појаве.Власт треба да уради то раздвајање тако што ће легализовати проституцију па да оне имају своје уста нове и начине оглашавања.Драконски кажњавати жене других професија: певачице, глумице и водитељке ако се баве проституцијом.То се мора решити на исти начин као што је на ТВ представи Вучић рекао о повећању казни за кривична дела трговине наркотицима правдајући да су за та кривична дела такве казне у Немачкој. Такође у Немачкој је легализована проституција и раздвојене су проститутке од других жена.Треба забранити медијима да у ударним терминима у емисијама гостују "певачице"-проститутке обучене-вулгарно голе са пластичним уснама, грудима и такав стил намећу гледатељству говорећи да сви који нису као оне су заостали сељаци.Овде нема лажног моралисања и овај фудбалер треба да све те слике и филмове е преда надлежним органима који треба да подигну тужбу против "певачица" за бављење најстаријим занатом. ЛЕГАЛИЗАЦИЈА-да се раздвоје проститутке од већине нормалних жена.

Name

Лола

22.01.2019 11:57

Све стручњаци за морал. А оцјене његовог морала?

Name

ГОРАН ИВАНОВИЋ "ГОЦИ БЕНД"

22.01.2019 12:26

То Огњене, ако ти пустиш те снимке Катарине Грујић и ја ћу то урадити. Нити сам је молио, нити сам јој платио, већ је она то сама тражила, вјероватно што сам популарнији од ње и многих њој сличних. Ипак, морам признати да то ради веома добро, што рекли јебизовно.

Name

Папаккк

22.01.2019 14:25

Само папак мозе мислити да је као он сад добар а оне фуњаре..исте су феле сви, заједно се друзе, ниста он није бољи од њих

Name

На терапију

22.01.2019 17:09

Овог мајстора треба у затвор! То је кривицно дјело!

Name

ЗоГа

22.01.2019 11:57

Е, теско рибу у воду натјерати, ма све су то кураве и то највеце, да имам пара и мени би слале слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЈА

23.01.2019 09:32

БРАВО БАЈА САМО ЈЕ*И ДОК МОЖЕШ НЕЖАЛИ ПАРЕ. ЖИВОТ ЈЕ ЈЕДАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да имам

23.01.2019 09:36

Да имам паре И АЛАТКУ кошто ти имаш неби биро. Само КРКАЈ живио ти нама

ОДГОВОРИТЕ