Кувајте у стилу великих кувара

Пројекат лојалности у Тропиц и мојМаркет трговинама – кувајте у стилу великих кувара.

Република Српска 21.01.2019 | 20:23
Кувајте у стилу великих кувара
У домаћем трговачком ланцу Тропиц и мојМаркет актуелан је пројекат лојалности под називом „Посуда коју има цхеф” који доноси уштеду од 50% на сетове кухињског посуђа: тава, шерпи и поклопаца направљених по европским стандардима, које одликује модеран дизајн и практичност.

Захваљујући помном одабиру најбољих материјала, бренд Рицхардсон Схеффиелд ствара квалитет по којем је препознатљив.

Како би се удовољило захтјевима ужурбане модерне кухиње, направљен је сет вишенамјенских посуда за кување које су доступне искључиво у Тропиц и мојМаркет трговинама.

Предности кориштених материјала у изради овог посуђа су брзо и једнако ширење топлоте, чување нутритивних вриједности припремљене хране, нељепљива површина која омогућава кување без масноће и без промјене укуса, која се лако чисти и одржава.



За сваку куповину у вриједности од 10 КМ купац добија једну наљепницу.

Потребан број наљепница за остваривање уштеде од 50% назначен је у брошури испод сваког артикла, а корисници картица Клуб осмијеха уз мањи број наљепница брже долазе до попуста.

Програм лојалности „Посуда коју има цхеф” траје до 28. фебруара текуће године, а искористивост попуста уз сакупљене наљепнице је до 31. марта 2019.

Све информације о програму лојалности купци могу добити у свим Тропиц и мојМаркет трговинама, позивом на бесплатну инфо линију 0800 50 243 или путем Фацебоок страница Тропиц или мојМаркет, саопштено је из те компаније.

БН ТВ

 

Коментари / 0

Оставите коментар