Владе Дивац је поново херој Сакрамента!

Легенда српске и југословенске кошарке, Владе Дивац, ради сјајан посао као генерални менаџер Сакраменто Кингса.

Кошарка 22.01.2019 | 20:30
Владе Дивац је поново херој Сакрамента!
Иако је од постављања на функцију првог човека једине спортске франшизе у престоници Калифорније наилазио на бројне негативне коментаре, овосезонски резултати Кингса су демантовали све критичаре и доказали да је некадашњи председник Олимпијског комитета Србије имао јасну визију где жели да одведе тим у чијем дресу се прославио.

Портал сацбее.цом у опширном тексту наводи да Дивчева одлука да се одрекне, у том тренутку, звезде тима Демаркуса Казинса отворила врата за ренесансу Кингса.

“Кингси су сада једини тим у НБА са простором да доведу нове играче и плате таленат, без икаквих оптерећења“, наводи се.

У тексту се истиче да је Дивац после пораза од Шарлота изјавио да ће време које долази стати у одбрану њега и његових одлука.

“Ја сам веома самоуверена особа“, навео је Дивац, а аутор додаје да њега не занима шта људи мисле о њему, као и да то “ко си ти“, не утиче на то како ће се он односити према теби.

После 46 утакамица у овој сезони Кингси имају позитиван скор (24-22), а уколико се коцкице поклопе, могли би и да уђу у активну борбу за пласман у плеј-оф.

“Направили смо велики корак напред и веома сам срећан због тога где се налазимо данас. Морамо да растемо, треба нам времена за то, али не журимо. Идемо корак по корак“, рекао је Дивац.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар