Шта би Анрију? Псовао је БАКУ играчу Стразбура!

Легендарни фудбалер тешко поднео што су фудбалери Стразбура одуговлачили с извођењем аута и "чували време" још током првог полувремена.

Фудбал 21.01.2019 | 10:00
Шта би Анрију? Псовао је БАКУ играчу Стразбура!
Не иде, па не иде!

Кошмарна сезона Монака настављена је и по доласку легенде клуба Тјерија Анрија (41) на место тренера, па су и даље у зони испадања, упркос значајној активности током зимском прелазног рока када су покушали да надоместе многобројне повреде играча...

Стигли су искусни Налдо, Ванкер и Фабрегас, "провлаче" се још нека имена, али је свима јасно да нешто не функционише у игри "кнежева" који су не тако давно били шампиони Француске.

После жестоког пораза на "Лују ИИ" од Стразбура (5:1) поново су упаљење "црвене лампице" и сада се већ озбиљно страхује за опстанак, а колико је нервозе присутно у Монаку можда најбоље показује реакција Тјерија Анрија на том сусрету.

Камере су "ухватиле" Анрија када је у 43. минут опсовао БАКУ фудбалеру Стразбура који је одуговлачио са извођењем аута, када је почео да "краде" време.

"Бака ти је ку**а!", рекао је Анри на француском фудбалеру Кенију Лали што се чуло у преносу уживо, а убрзо је завршило и на друштвеним мрежама због чега се тренер Монака извинио на конференцији за медије.

"Жалим због те реакције. Ипак сам само човек, то је била комбинација више ствари...", казао је Анри који је објашњавао да је био бесан због судијских одлука у том тренутку.

Његова екипа је на том сусрету остала са играчем мање већ у 6. минуту, до полувремена је примила два - до краја и пет голова, а Анри је био незадовољан и из разлога што се у једном тренутку није користила ВАР технологија када је његов фудбалер Рони Лопес пао у казненом простору. Тешко да би то променило резултат меча, али је продужило његово незадовољство.

Тјери Анри је претходних година често био стручни консултант на британским телевизијама пре него што је прво добио посао асистента у репрезентацији Белгије, потом и први самостални на клупи Монака.

СЛАБ УЧИНАК ОД ДОЛАСКА

Монако је због очајног почетка сезоне раскинуо уговор са траженим тренером Леонардом Жардимом и договорио се са Анријем да преузме екипу, али од тада су уписали само пет победа у 19 мечева. Екипа је остварила и четири ремија и 10 пораза (гол-разлика 22:40).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар