Мијаиловић најавио бурну Скупштину АБА лиге!

Председник Партизана честитао екипи на победи у Задру и изразио незадовољство неким стварима које су се десиле у дворани "Крешимир Ћосић".

Кошарка 20.01.2019 | 18:45
Мијаиловић најавио бурну Скупштину АБА лиге!
Партизан је у суботу после продужетка тријумфовао на гостовању у Задру (92:97) и тако се реванширао за октобарски пораз у Београдској арени.

Спортски циљ на гостовању у Далмацији је испуњен, али у редовима црно-белих су неким стварима и незадовољни.

Тим поводом се путем свог Тwиттер налога огласио председник клуба Остоја Мијаиловић.

"Велике честитке стручном штабу и момцима, није лако издржати тренутке какви су били вечерас, по више основа. У четвртак је Скупштина АБА лиге, тамо је место да причамо о поштовању и достојанству", поручио је он.

Није тешко претпоставити да Мијаиловић "циља" на увредљиво скандирање дела публике, односно вређање црно-белих на националној основи, као и на поједине одлуке судија, пре свих "првог међу једнакима" Дамира Јавора.

Словеначки судија донео је у суботу више одлука на штету Партизана, а најупечатљивија су била два поништена поена Алекса Ренфроа због наводног "преступа" при извођењу слободних бацања.

Управа црно-белих на челу са Мијаиловићем, обезбедила је екипи чартер лет до Задра, како би се одмах после меча вратили у Београд и што боље се опоравили за гостовање Монаку, у оквиру 4. кола Топ 16 фазе Еврокупа.

Меч у Француској игра се у уторак од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар