Звездин поздрав Стојиљковићу: Хвала за оно у Трнави!

Нападач и дефинитивно више није члан црвено-белих.

Фудбал 20.01.2019 | 14:00
Звездин поздрав Стојиљковићу: Хвала за оно у Трнави!
Није се Никола Стојиљковић снашао у Црвеној звезди, па је растанак дошао раније од очекиваног. Некадашњи нападач Чукаричког - у чијем дресу је освојио Куп Србије и стигао до позива у репрезентацију - био је на једногодишњој позајмици из Браге, али је стадион Рајко Митић напустио већ у јануару... 

Црвено-бели су се од 26-годишњег нападача опростили поруком на Инстаграму, уз подсећање на асистенцију у Трнави, где је Звезда после продужетак савладала словачки Спартак и прошла у последње коло квалификација за Лигу шампиона.

Није званично саопштено где ће Стојиљковић наставити каријеру, али се очекује да то буде у шпанском друголигашу Мајорки.

За српског шампиона је у првом делу сезоне уписао 15 наступа и дао пет голова. По доласку у клуб имао је проблем са повредама, а потом се вратио Ричмонд Боаћи и "бљеснуо" Милан Павков, тако да му је минутажа била значајно умањена...

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРЕЛАЗНИ РОК ЗИМА 2018/2019:

ДОШЛИ: Немања Милуновић (БАТЕ Борисов) и Милош Вулић (Напредак), Дејан Видић (Златибор), Алекса Вукановић (Напредак), Ерик Јирка* (Спартак Трнава).

ОТИШЛИ: Ненад Крстичић (АЕК), Немања Милић (БАТЕ Борисов), Милош Дегенек (Ал Хилал).

*Јирка је купљен летос, али је остављен на позајмицу Спартаку из Трнаве.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар