Прича - АО: Зверев као шпаргла, уплакана Петра и Лебронов фан!

Све смо ближи крају прве недеље такмичења на Аустралијан Опену, али заинимљивих дешавања има увек.

Тенис 19.01.2019 | 22:15
Прича - АО: Зверев као шпаргла, уплакана Петра и Лебронов фан!
Небитно да ли је то нешто што се догађа на терену или око њега, важно је да се о томе у Мелбурну говори и да изазива пажњу.

Данас се причало о уплаканој тенисерки, момку који никако не може да ојача иако набацује килограме, али и великом фану Леброна Џејмса.

Тијафо: Леброн је икона

Френсис Тијафо је велики фан Леброна Џејмса. Један од новинара у Мелбурну га је питао шта му се допада код Леброна. 

“Шта вам се не допада? Не само што је невероватан спортиста, већ погледајте и шта ради ван терена. Школа коју је направио, потрошивши 50 милиона за то, то је нечувено. Он је икона. Све што са собом носи то је за дивљење. Никад није имао проблема са медијима, никад урадио нешто погрешно. Суперстар је с разлогом”, објаснио је Тиафо. 

Изгледа да млади амерички тенисер и буквално опонаша Леброна, и то пре свега због начина на који се радује. Можда за наредни меч измисли и нешто ново.

Мари се повукао са свих турнира

Некада најбољи тенисер света, Британац Енди Мари, решио је да се повуче не само са турнира у Марсеју, већ ис а свих осталих такмичења за које је био пријављен. 

Организатори турнира у Марсеју, где је прво требало да се појави, у свом саопштењу су навели да ће Енди морати поново на операцију, али касније је стигла исправка из Маријевог штаба. 

“Одлука о операцији још није донета, али истина је да је одлучио да се повуче са свих турнира. За недељу или нешто више објавиће шта је одлучио”, стоји у саопштењу тима шкотског тенисера. 

Ендија је на Аустралијан Опену у првом колу победио Шпанац Роберто Баутиста Агут.

Уплакана Петра

Хрватској тенисерки Петри Мартић очигледно је тешко пао пораз у тећем колу Аустралијан Опена од Американке Слуон Стивенс, 7:6 (6), 7:6 (5). 

Проблем за Петру била је чињеница да је у оба сета водила са 3:1 и није успела да их заврши у свиоју корист. 

На путу ка свлачионици једноставно више није могла да издржи. Срушила се крај једног улаза, села на под, забила главу у пешкир и расплакала се. 

“Заиста је дирљива сцена, девојка је у агонији”, прокоментарисао је водитељ са ЕСПН телевизије.

Зверев као "шпаргла"

Незгодно је када вам у свету тениса прилепе надимак. Млади Александер Зверев који се победом над Алексом Болтом од 6:3, 6:3, 6:2 пласирао у осмину финала, како је то осетио је на својој кожи. 

Каже да је у последњих неколико година набацио 15 килограма, али да то нажалост нико није приметио. 

"Разочаран сам. Знам да сам и даље мршавко међу играчима на АТП туру чак иако сам се угојио за 15 килограма. Када је Џез Грин почео да ради са Ендијем Маријем, видели сте да је постао један од најснажнијих играча, док ја изгледам...као... Не знам. Једном су ме назвали шпарглом или нешто слично. Ипак, ја и даље радим напорно да добијем на тежини, и то нарочито у паузи између две сезоне", поручио је Зверев. 

Хм, шпаргла. За Зверева би било боље да то не понавља. Можда се закачи и остане, ма колико килограма да добије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар