Због рођендана пропустила лет

– Јелена до сада није пропустила ниједно снимање такмичења “Звезде Гранда”, али је посљедње отказано управо због ње. Наиме, она је продужила свој боравак у Кини због рођендана супруга. Душко данас пуни 34 године, а због кризе у браку Јелена је одлучила да са кћеркама остане у Кини како би са њим провеле тај дан – каже извор Блица.

Забава 19.01.2019 | 10:23
Због рођендана пропустила лет
Скандал у којем су се нашли Јелена Карлеуша, Душко Тошић и Огњен Врањеш не јењава. Пјевачица је требало раније да се врати у Србију, али је због кризе у браку остала са кћеркама у Кини. 

Пјевачица Јелена Карлеуша отпутовала је у уторак са кћеркама Атином и Ником у Кину код супруга Душка Тошића након што су у јавности освануле њене експлицитне фотографије које је наводно слала љубавнику Огњену Врањешу. Након фотографија освануле су и поруке које су фудбалер и пјевачица размјењивали, а она је за то вријеме у Кини покушала супругу да објасни поријекло преписки. Иако је требало да се врати због снимања музичког такмичења “Звезде Гранда”, чије је снимање било заказано за петак, она то није учинила. Разлог је, како Блиц сазнаје, рођендан Душка Тошића.

– Јелена до сада није пропустила ниједно снимање такмичења “Звезде Гранда”, али је посљедње отказано управо због ње. Наиме, она је продужила свој боравак у Кини због рођендана супруга. Душко данас пуни 34 године, а због кризе у браку Јелена је одлучила да са кћеркама остане у Кини како би са њим провеле тај дан – каже извор Блица, који је упућен у цијелу причу и додаје:

 – Још увијек не знам како ће они обиљежити Душков рођендан, али је евидентно да је ЈК тамо остала како би спасла свој брак, а затим и послала јавности поруку да је са њом и Душком све у реду. Она ће у Србију доћи крајем недјеље, јер је сљедеће снимање познатог музичког такмичења заказано за понедјељак. 

Како се даље сазнаје, Душко и Јелена се у Кини труде да њихове кћерке не посумњају да се ишта лоше дешава између њих двоје.

– Пред кћеркама се понашају као складан пар и труде се да оне не осјете да постоје било какви проблеми. Њих двоје су и разговарали о скандалу о којем бруји цијела Србија, али и регион, а како су ствари још увијек свјеже нису донијели конкретну одлуку о томе како ће даље – закључује извор Блица.

Подсјетимо, проблеми између Јелене и Душка настали су након Нове године, када јој је он узео телефон и сазнао за њена дописивања са фудбалером Огњеном Врањешем.

БН

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Вупер

19.01.2019 10:35

И раније сам већ говорио да сте бабе траћаре и умете пуно пута писати глупости. На страну добре ствари. Погубили сте се. Немате теме паметне, водите туђу бригу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.01.2019 11:22

Као и на сваком порталу и овдје имаш разне врсте информација, па бирај које ти одговарају.

Name

Ппппп

19.01.2019 10:59

СТА раде паре идијоти сви

ОДГОВОРИТЕ
Name

111

19.01.2019 11:14

недај СЕ јецо

Name

ауди

19.01.2019 15:02

Такав смо ми народ.Све моземо опростити али успјех НЕ.

Name

Мујо и Хасо..

19.01.2019 18:46

Све је то сурови "шоу бизнис" ..пример будућим З.Г како се долази до успеха..

Name

Праведан

19.01.2019 11:31

Ста радит сад? Коце народ културно уздизат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

19.01.2019 23:31

Јадан и он,и његов родјендан.Ал,нарузи оваквог цовјека.

Name

Дарwилл

20.01.2019 07:28

Једна стара изрека каже: "Нико није у стању нешто толико да усере, као што могу голубови степенице / лотре, басамаке/ и жена човјеку образ".

ОДГОВОРИТЕ