Звезда позива на опрез против ФМП-а!

"Потребна нам је концентрација током читавих 40 минута јер смо у неким од претходних утакмица видели да пад од само неколико минута може скупо да кошта", рекао је тренер Звезде, МиланТомић, за клупски сајт.

Кошарка 19.01.2019 | 10:45
Звезда позива на опрез против ФМП-а!
Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да његова екипа мора да уђе концентрисано и опрезно у утакмицу са ФМП-ом у АБА лиги.

"Очекује нас утакмица на нашем паркету после две недеље. У госте нам долази ФМП, веома талентована и млада екипа која је у досадашњем току АБА лиге показала квалитет. Потребна нам је концентрација током читавих 40 минута јер смо у неким од претходних утакмица видели да пад од само неколико минута може скупо да кошта", рекао је Томић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде играју у суботу од 19 сати против ФМП-а, утакмицу 16. кола АБА лиге.

Кошаркаш Звезде Бориша Симанић подсетио је да је екипа у последње две недеље имала напорна путовања, али је рекао да црвено-желе победу против тима из Железника.

"За нама су веома напорне две недеље на релацији Ново Место-Лакташи-Шпанија и заиста се радујемо што ћемо коначно играти пред нашим навијачима. Дуго познајем бројне играче ФМП-а и у питању је заиста талентована екипа. Желимо да победимо у овој утакмици, а за то је неопходно да будемо концентрисани током целог меча, што можда није био случај у неким претходним утакмицама", навео је он.

Тренер ФМП-а Владимир Јовановић рекао је да је непоражена Звезда апсолутни фаворит.

"Још једна тешка утакмица за нас. Очекује на екипа која је једина непоражена и која игра најбоље у досадашњем делу сезоне. Све то само говори да је Звезда апсолутни фаворит. Верујем да можемо да одиграмо добру утакмицу и уколико нам се укаже прилика учинићемо је занимљивијом", рекао је он, пренео је сајт АБА лиге.

Кошаркаш ФМП-а Зоран Пауновић навео је да ће његова екипа покушати да победи Звезду.

"Звезда је једина непоражена екипа у АБА лиги и очекује нас тешка утакмица. Мислим да можемо да играмо са Зведом, али је потребно уложимо огромну енергију и да пружимо максимум током читавог меча. Ми увек идемо на победу без обзира ко нам је противник и тако ће бити и у Пиониру", додао је Пауновић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар