Поподне снијег и захлађење

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас прије подне биће облачно са кишом и топло, поподне захлађење са сусњежицом и снијегом.

Босна и Херцеговина 18.01.2019 | 08:13
Поподне снијег и захлађење
Ујутро претежно до потпуно облачно, на југозападу и западу са слабом кишом или росуљом, а на планинама тог региона са слабим снијегом.

Током дана зона падавина шириће се на централне предјеле, сјевероисток и југ, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Уз захлађење на западу киша ће прећи у сусњежицу а затим и у снијег.

Према вечери и у ноћи, у већини предјела са сусњежицом и снијегом, осим југа гдје ће падати киша.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, у јутарњим сатима јужни и југоисточни, а у остатку дана у скретању на сјеверни и сјевероисточни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од пет до 10, у вишим предјелима од један степен Целзијусов. Послије подне пад температуре прво на западу, док ће на истоку бити и даље релативно топло, уз захлађење у ноћи.

Температура ваздуха јутрос у 7.00 часова: Рудо минус шест, Вишеград минус пет, Бјелашница минус четири, Фоча минус три, Соколац и Чемерно минус један, Зеница и Хан Пијесак нула, Билећа и Тузла један, Зворник, Невесиње и Гацко два, Бијељина, Србац и Требиње три, Брчко, Мраковица, Дринић четири, Шипово, Мркоњић Град, Нови Град и Градишка пет, Сарајево, Сребреница и Добој шест, Мостар седам, Приједор и Рибник осам, Бањалука, Крупа на Уни девет и Неум 11 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар