Ирвинг: Џејмсе, извини, био сам млад!

Кошаркаш Бостон Селтикса Кајри Ирвинг извнио се Леброну Џејмсу због сцене коју је направио лета 2017. године када је затражио трејд из Кливленда.

Кошарка 20.01.2019 | 17:30
Ирвинг: Џејмсе, извини, био сам млад!
Ирвинг је желео да напусти Кавалирсе и Леброна Џејмса јер није желео више да буде у сенци "краља".

Тадашњи плејмејкер Кливленда трејдован је у Бостон Селтиксе и тренутно игра другу сезону у франшизи из Масачусетса.

Ирвинг је сада лидер екипе, неко на кога се млађи кошаркаши угледају, баш као што је њему био Леброн Џејмс у Кливленду. Кајри сада види ширу слику и позвао је Џејмса да му се извини због ситуације од пре годину и по дана. 

"Хеј, био сам млад. Направио сам грешке и нисам видео комплетну слику као што ти јеси", рекао је Ирвинг Џејмсу преко телефона. 

Кајри је потом објаснио новинарима ситуацију. 

"Назвао сам Џејмса да му се извиним што сам био 'клинац' и што сам желео да све буде моје. Хтео сам да буде момак који ће водити екипу до НБА прстена, желео сам да будем лидер. Желео сам да будем све то, али бити вођа није намењено свима на свету. Леброн је био један од тих момака који је покушао свим да нам покаже како се осваја шампионат", рекао је Ирвинг. 

Бостон Селтиксима не цветају руже ове сезоне, а имају веома талентован састав. Ирвинг је сада вођа тима и уколико жели шампионат, мора у сваком смислу да буде лидер. Видећемо да ли ће у томе успети?

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар