Радоја од љета у Бетису!

Љута Селта сад га нуди Атлетику! Спекулације на Пиринејима. . .

Фудбал 20.01.2019 | 17:00
Радоја од љета у Бетису!
Годинама је био један од најбољих играча у Вигу, али кад је одбио да продужи уговор Селта му није узвратила са љубављу већ га је закуцала за клупу, па Немања Радоја ове сезоне фудбал гледа као навијач, а не играч. Ни минут му нису дали на Балаидосу, ни место на клупи, камоли на терену и логично је да повремени српски репрезентативац једва чека да оде из Галиције.

Питање је само где, пошто му уговор истиче у јуну, па већ сада може слободно да преговара са потенцијалним послодавцима. Овог јануара прво се писало о Астон Вили, потом је постала актуелна Фјорентина, а сада на Пиринејима пишу о трећој и како кажу најреалнијој опцији: Бетису!

Нероверди су на сличан начин ове сезоне већ довели голмана Пау Лопеза, па Серхиа Каналеса и Такашија Инуија и радо би опет довели квалитетног играча за џабе. Поједини, истина мање поуздани медији на Пиринејима, пишу да су у Селти побеснели, да сада иду и Радоју нуде Атлетику већ у јануару како би узели бар неки евро. Траже 5.000.000 евра.

Касно сад, кад је Атлетико и размишљао о некадашњем првотимцу Војводине Селте је цену држала на превисоких 20.000.000 евра. Као што је и 5.000.000 превисока цена шест месеци пре краја уговора.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар