Драма у Торину: Манџукић не игра четири мјесеца?!

Велики ударац за Стару Даму. . . !

Фудбал 18.01.2019 | 18:15
Драма у Торину: Манџукић не игра четири мјесеца?!
Велика опасност за Јувентус! Изгледа да је повреда Марија Манџукића знатно озбиљнија него што се то у први мах чинило и да ас Јувентуса мора на операцију, а такав сценарио одвојио би га од терена чак три или четири месеца, јављају италијански медији.

Хрватски ветеран повредио је бутину на тренингу прошле недеље, а иницијалне дијагнозе наговештавале су да ће провести две до четири недеље ван игралишта.

Међутим, према информацији ТВ канала Топ Калчо 24, повреда је знатно озбиљнија него што се претпостављало у први мах. Манџукић ће због тога морати под нож и у најбољем случају вратио би се на терен за три месеца.

Толико дуга пауза могла би да убрза намеру челника Јувентуса да реагују на трансфер пијаци овог јануара како би пронашли замену искусном нападачу. Тренутно једина алтернатива за хрватског голгетера је тинејџер Моизе Кеан, а навијачи на Твитеру почели су да призивају повратак Гонзала Игуаина са позајмице у Милану.

Подсетимо, Јувентус је због повреда током јесени већ изгубио Хуана Квадрада и Андреу Барзаљија на неколико месеци, па би исти сценарио и са Манџукићем био велики ударац за амбиције тренера Макса Алегрија и тима који жели да се домогне пехара Лиге шампиона.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар