Азар одбио двије понуде Челсија, хоће у Реал!

Цена је одређена. . .

Фудбал 18.01.2019 | 15:00
Азар одбио двије понуде Челсија, хоће у Реал!
Еден Азар неће продужити уговор са Челсијем и чека понуду из Реал Мадрида. Недавна вест да је Челси већ одредио цену за најбољег играча добија потврду од извора из Белгије који тврде да ће Азар наредног лета покушати да пређе у Реал.

Подсетимо, Азаров уговор истиче за годину и по дана и следеће лето је последња шанса за Челси да заради озбиљан новац на њему ако не жели да остане без обештећења. Наравно, све то под претпоставком да Азар не продужи уговор до лета. А неће…

Белгијски фудбалски експерт Кристоф Теро тврди да је Азар од летос одбио две понуде Челсија за продужетак уговора.

“До сада је одбио две понуде и поручио је да не жели да потписује нови уговор. То значи да чека нешто, а то нешто може да буде само један клуб - Реал Мадрид. Колико сам упућен, они су заинтересовани за њега, али још нису направили конкретне кораке. Нема никакав диговор ни са Азаром, ни са Челсијем. Нити су звали у последње време као што су звали летос. Тада су звали Чели и Марина Грановскаја им је рекла да Азара није на продају што је Реал Мадрид поштовао. Али могли би да се врате следећег лета јер су им потребна појачања после овакве сезоне, а лакше је довести играче који имају само годину уговора”, каже Теро за бритнски Скај спорт.

Иако се и ПСЖ раније помињао као заинтересован клуб, његове шансе су минималне.

“Азар има само две опције. Нови уговор у Челсију или прелазак у Реал. ПСЖ га не занима. Мислим да ће покушавати да изгура трансфер у Реал, али на сада је на Реалу да пређе на дела”.

Подсетимо, Челси је спреман на такав сценарио и одредио је цену од 100.000.000 фунти за Азара,а што је око 112.000.000 евра ако неко буде желео да га купи наредног лета. То је можда превише пара с обзиром да Белгијанац улази у последњу годину уговора, али можда и није с обзиром да је мало фудбалера његове класе који ће бити доступни на тржишту.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар