Балотели опет мијења клуб, сљедећа станица - Марсеј!

Контроверзни Италијан постаће саиграч Немањи Радоњићу.

Фудбал 18.01.2019 | 13:00
Балотели опет мијења клуб, сљедећа станица - Марсеј!
Иако је сезона 2017/18 наговестила да је Марију Балотелију (28) коначно "свануло", у Ници ипак неће одрадити уговор до краја.

Након што је прошле такмичарске године постигао 26 голова на 38 наступа за клуб са Азурне обале, у лето 2018. дошао је на припреме тежак 100 килограма, па због тога био кажњен.

У међувремену је радио и доводио се у ред, али недовољно брзо да избегне критике и у Италији, где се током јесени угојен појавио на окупљању репрезентације, под вођством Роберта Манћинија.

Потом је први део сезоне неуспешно привео крају (10 утакмица, НУЛА голова), па ове зиме променио клуб.

Према информацијама италијанске медијске куће "Скај", Балотели ће ове недеље постати фудбалер Олимпик Марсеја.

Проблематични шпиц искористиће опцију да му до краја уговора са Ницом преостаје пола године и потписаће уговор до краја сезоне са некадашњим шампионом Европе, који ће му за то платити два милиона евра.

Париски лист "Л' Екип" објавио је у уторак да су преговори две стране застали, јер је Итаљиан захтевао годишњу плату од пет милиона евра. Очигледно је пронађено компромисно решење да потпише до лета, па да у следећем прелазном року поново седне за сто са представницима клуба из чувене луке.

У међувремену, Марсеју не иде добро.

Екипа Рудија Гарсије била је са пет пораза и ремијем најнепријатније изненађење групне фазе Лиге Европе, док на табели француске Лиге 1 тренутно заузима тек девето место.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар