Кинески милиони за Џека!

Да ли ће се "дијамант" у Шангају придружити Хулку и Оскару. . . ?!

Фудбал 18.01.2019 | 16:15
Кинески милиони за Џека!
Прошле године, у ово доба, Един Џеко је био веома близу повратка на Острво.

Ипак, капитен репрезентације БиХ је одбио позив Челсија, а сада је поново у "жижи" интресовања.

Наиме, италијански медији поново пишу о томе да би Џеко могао напустити Рим, иако је прије годину дана јасно рекао да у Роми жели остати до краја уговора. Медији на Апенинима објавили су данас информацију да би на адресу Вучице у наредним данима могла стићи нова понуда за Џека коју ће овај пут тешко одбити.

Наводно, велики интерес за Џека показао је кинески Шангај СИПГ који неће жалити новац до доведе бх. нападача. Они су спремни чак да удуплају Џекову плату коју има у Роми и у случају да појача кинески клуб годишње би могао зарађивати око десет милиона евра.

Шангај у својим редовима жели да види и Месута Озила, али су из Арсенала добили одговор да "плејмејкер" не жели напустити клуб у којем седмично инкасира 350.000 фунти. Због тога су се челници Шангаја окренули Едину Џеку и сигурно неће тако лако одустати у покушају да остваре овај трансфер.

Још увијек није познато колико би Кинези понудили Роми за Џека, а наводно шпекулише се о цифри од око 20 милиона евра. Ипак, сигурно ће им велика препрека бити чињеница да је Џеко срећан у Риму и да неће тако лако одлучити да напусти главни град Италије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар