Детаљи: Годинама мучила љубавника

Овако монструозан злочин никада нисмо видјели и никада нећемо моћи да га заборавимо.  

Србија 16.01.2019 | 15:28
Детаљи: Годинама мучила љубавника
Тако мјештани села Гунцати код Крагујевца, који и даље не могу да се опораве од шока, причају о суровом убиству комшије Петра Петровића (67) кога је љубавница Марина Б. (32) два дана послије Божића до смрти убадала и тукла.

Толико га је, кажу, мучила да на његовом унакаженом тијелу нема ни центиметра без убода или модрице.

Петровић је, откривају нам његови најближи пријатељи, три године био жртва стравичног Марининог злостављања.

– Извела би га у двориште, па би га подигла и из све снаге бацила на земљу. Док би се он превијао и јаукао, она би га шутирала као помахнитала звијер. Из страха од ње није смио да изађе из куће, на пут, па смо га све ређе виђали. Више пута је звао полицију у помоћ. Они би је привели, задржали дан-два, па би је поново пустили на слободу – причају шокирани мештани. 

Само два дана прије убиства, Марина је, причају свједоци, извела један од својих крвничких напада. Толико је претукла Петра да је мучени мушкарац отрчао у полицију. Није ни слутио да ће, када се врати кући, услиједити ужасан крвав пир.

– Чули смо да га је везала, а онда убадала и тукла толико да му је сломила ребро и пробушила плућа. Љекари су остали у шоку када су видјели тијело. Рекли су да тако монструозно убијену жртву никада нису видјели. Скоро да није било центиметра без убода или модрице – причају нам они.

Када је видјела да он више не даје знаке живота, Марина је Петровим најближима хладнокрвно послала поруку да је завршила с њим и да приме њено саучешће. У тужилаштву и полицији потврдили су ове стравичне податке, пише Телеграф.

Портпарол Вишег тужилаштва у Крагујевцу Весна Ђорђевић навела је да је након обдукције утврђено је да је смрт настала насилним путем и да се за то сумњичи Марина С. Ђорђевић је рекла и да је смрт наступила послије ударца дрвеним предметом у груди, те да је несрећном човјеку том приликом поломљено ребро које је пробило плућно крило од чега је умро.

Марина је, како се сазнаје, од раније позната по проблематичном понашању. Иза себе има осам кривичних дјела. Са само 15 година запалила је свог оца, а једног човјека покушала је да убије из ловачке пушке.

(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Бк

16.01.2019 14:50

Први кандидат за дозивотни затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.01.2019 15:32

8 кривицних дјела,запалила оца,и хода нормално као и сви остали?но цомент

ОДГОВОРИТЕ
Name

111

16.01.2019 15:58

сто је тразио! добио је !!!

Name

Вања

16.01.2019 15:47

Па сто је био с том зеном монструмом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2019 21:24

Могао јој је бити отац а требао је на вријеме одбити од себе ту неприлику...

Name

Ој Хај Срби

16.01.2019 16:33

Па и Карадјордје којег толико славимо је убио и свог оца и брата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.01.2019 17:15

Сад имена полицајаца гдје је овај цовјек пријављивао па и њих тузити за сауцесниство, па це се сљедеци пут на вријеме реаговати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко Зна

16.01.2019 17:28

Ста је он њој радио покој му дуси али педофила и манијака пуно на овом свијету а он у тим годинама није могао бас бити љубавник ало садо мазо итд..и.перверзњак на цури у најбољим годинама..ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко Зна

16.01.2019 17:28

Ста је он њој радио покој му дуси али педофила и манијака пуно на овом свијету а он у тим годинама није могао бас бити љубавник ало садо мазо итд..и.перверзњак на цури у најбољим годинама..ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гику

16.01.2019 19:06

Шта је све требала да уради да буде у затвору страшно и недопустиви пропусти надлежни служби...

ОДГОВОРИТЕ