"Погрешан човјек" има 180 епизода

"Мирис пољског цвећа", "Национална класа", "У раљама живота", "Доротеј", "Пад Италије", "Бољи живот", "Љубавно писмо", "Славна Флоренс" само су неке од улога по којима је памтимо. Поново је гледамо у новим епизодама серије "Погрешан човек" где покушава да помири посвађане чланове породице Црнковић.

Забава 16.01.2019 | 09:54
"Погрешан човјек" има 180 епизода
Гостујући у "Јутру" на ТВ Прва, Горица Поповић открива да ова серија укупно има 180 епизода, да се публика врло заинтересовала за њу и да она лично сматра да је серија квалитетна.

"Било је питања шта ће то бити, па продукција, па колеге које не познајемо из Загреба, па пет редитеља... Почетак је био у ужасним условима, велика врућина, у студију 50 степени... Дакле, једно необично искуство. И, лепо је кад видите да се то, једноставно, гледа", истиче глумица.

Каже да глумци не знају како ће се развијати који лик, већ да аутори серије прате радњу и то како је ко изградио своју улогу.

"Сећам се исто, кад смо радили серију "Бољи живот", да је то такође писано у ходу. Синиша Павић је гледао и, вероватно, реаговао", присећа се Горица и додаје да нема нарочит напор док игра ову улогу.

"Публика јако воли истините ствари. Увек је важно кад играмо да то буде истинито, да не буде неких великих измишљотина, лажи, керефека... И у глуми исто - што једноставније играј серију, јер сваког дана улазиш људима у куће. Људи воле доброту, воле истину. Не воле преваре. "Бољи живот" је због тога, између осталог, и дан-данас јако популаран. Породица Попадић је нека честита породица, истинита породица", објашњава глумица.

Током последње две године напустиле су нас бројне глумачке легенде, Горицине колеге. На питање какав је осећај и каква атмосфера влада међу глумцима када се то деси, она каже:

"Знате какав је осећај? Као да нису ни отишли. оног тренутка кад је Гага отишао, ја то не доживљавам као да га нема заувек. Исто тако је са Марком Николићем са којим смо до недавно снимали. Све то је јако тешко, али, они некако и даље живе у тим филмовима и у серијама. Једноставно, ту су негде око нас. Рецимо, са Пецом Ејдусом сам летос била у неком послу. Планирао је да ће играти... Један од младих људи који је отишао и за којим ми толико жалимо, је Маринко Маџгаљ, који је још много требало да да. Просто, Бог не бира...", закључује глумица.

Горица наводи да њу лично ништа не угрожава, осим, како каже, мало кук и мало притисак .

"Тело издаје мало, глава је још свежа и мисли да има тридесетак година", истакла је она.

Серија Погрешан човјек се емитује на БН ТВ сваког радног дана од 18:25 часова.

(БН ТВ/Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар