Пјонтек донио одлуку - Милан!

Креће домино ефекат - Игуаин, Мората, Калинић. . . ! Фантастични Пољак одабрао дрес Росонера, што ће са собом покренути неколико рокада.

Фудбал 18.01.2019 | 12:45
Пјонтек донио одлуку - Милан!
Кшиштоф Пјонтек је донео одлуку, а она гласи - Милан! Како пишу пољски медији, а потврђују и они на Апенинима, сјајни нападач Ђенове једном ногом је у редовима Росонера и уколико не буде никаквих непредвиђених дешавања у наредних неколико дана и званично ће постати члан славног клуба са Сан Сира.

Агенти пољског фудбалера из агенције Фабрyка Футболу из Познања већ су у Италији, где се преговара о личним условима играча. Протеклих дана интензивно се помињало интересовање мадридскор Реала, али искључиво преко медија. Пољаци тврде да се у овом тренутку преговори воде искључиво с Миланом.

Према пољским медијима, висина трансфера би требало да се креће између 40.000.000 и 45.000.000 евра, а оно што је можда и најважније када је у питању коначни договор јесте одличан однос председника Ђенове Енрика Прециозија, који живи у Милану и има одличне односе са челницима Росонера.

Пољаци верују да је Пољак донео веома разумну одлуку, прешао је у клуб који ће за њега у сваком смислу представљати искорак и где ће бити централна фигура, што не би био случај евентуалним одласком у Реал Мадрид.

Да је посао изузетно близу коначног договора открива и италијански Спорт Медијасет, који пише да директорЛеонардо води завршне преговоре са Ђеновом. Ипак, Медијасет каже да ће у питању бити позајмица са обавезним откупом на крају сезоне од око 40.000.000 евра.

У сваком случају, овај трансфер ће изазвати прави "домино ефекат". Милан ће сада пустити Гонзала Игуаинада потпише за Челси, Плавци би тако дозволили Алвару Морати да оде у Атлетико Мадрид, док би из редова Јорганџија отишао Никола Калинић и потписао за Монако.

Изгледа да нас у наредних неколико дана очекује неколико великих рокада када су голгетери у питању, а све ће то кренути након званичног потписа Кшиштофа Пјонтека.

Бивши нападач Краковије овог лета је стигао у Ђенову за 4.000.000 евра и на 21 утакмици у дресу Грифона у свим такмичењима постигао 19 голова. Други је стрелац Серије А са 13 погодака, иза Кристијана Роналда(14 голова).

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар