Божићни пријем у касарни

Поводом божићних празника, припадници 3. пјешадијског батаљона, данас су у Касарни “Војвода Степа Степановић” у Бијељини обиљежили овај велики празник.

Република Српска 15.01.2019 | 12:21
Божићни пријем у касарни
Најприје је у Спомен-храму Светог мученика Лазара и свих светих мученика српских у бијељинској касарни обављена Света литургија. 

“Причестили смо се, Богу се помолили и замолили Бога да нас прати благослов свих светих  током читаве године. Да нам Бог дарује мудрости, здравља, стрпљења, да благослови наше пријатеље и уразуми непријатеље”, рекао је након Свете литургије и причешћа протонамјесник Васо Поповић.

Након литургије, у Команди касарне уприличен је и пригодан пријем и коктел за госте.

“Божићном пријему присуствују сви наши сарадници, припадници јединице и људи који гравитирају Бијељини, а припадници су Оружаних снага или су пензионисана војна лица. Нагласио бих да пензионисана војна лица присуствују нашим пријемима и ми те прилике користимо да се с њима видимо, дружимо се, размијенимо информације и упознамо их са ситуацијом у Оружаним снагама”, навео је на свечаном пријему пуковник Роберто Гашић, командант Трећег пјешадијсог батаљона.

Гашић је и овом приликом истакао одличну сарадњу коју имају са општинском администрацијом Бијељине, Зворника и Угљевика, те напомнуо да се једни на друге ослањају у изнимним ситуацијама.

БН ТВ
(Фото: Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дарwилл

15.01.2019 11:57

Људи моји, неки дан сам писао о овоме. Правите Божићни пријем 8 дана након Божића?! правите пријем за Дан Републике 4 дана након тога?! Па раније у БЛ у касарни Козара Божићни пријем 3 дана након Божића?! Има ли неко календар? Жели ли неко можда да стварно направи "Свети јануар"? Ово су апсурди, нико ништа не ради , само се слави и "прима"?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2019 15:40

Такав је Јануар,ти га не можеш променити.

Name

цилрнко

15.01.2019 13:43

Само обиљезавајте сваки дан, не престајите никако

ОДГОВОРИТЕ