Тинејџерка и даље на апаратима

Седамнаестогодишња Ј. Н. из Бањалуке, која је јуче ујутру тешко повријеђена у саобраћајној несрећи у Маховљанима код Лакташа, и даље је прикључена на апарате за вјештачку вентилацију.

Република Српска 15.01.2019 | 11:10
Тинејџерка и даље на апаратима
"Све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су крајње неизвјесне и преурањене", рекли су из Универзитетског клиничког центра РС, гдје је тинејџерка хоспитализована.

У тој саобраћајној несрећи погинули су Бојан Вуковић (22) из Александровца, те седамнаестогодишња А.К. из Маглајана.

Повријеђени су седамнаестогодишња Ј.Н. из Бањалуке и Стефан Касић (22) из Маглајана, а који је након дијагностичке обраде хоспитализован у Служби за торакалну хирургију УКЦ РС.

"С.К. задобио је повреде главе и грудног коша. Његово здравствено стање је тренутно стабилно те остаје на даљем лијечењу и праћењу у нашој установи", рекли су за "Независне" из УКЦ РС.

Тих четворо младих били су у голфу који је у Маховљанима слетио са пута, а затим ударио у стабло ораха. Исте ноћи трагедија је забиљежена и у Јакуповцима, гдје је у слијетању пежоа погинуо Марко Ивекић Стојановић (23) из Бањалуке, а повријеђен је његов суграђанин Стефан Видовић (22).

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ратко

15.01.2019 12:21

Зелим брзо оздрављење. Но поставио бих јос једно питање неписменим новинарима за наслов, брука. Поред могуцности да се на адекватан наслов описе трагедија, излазе у јавност с овим насловом, брука.

ОДГОВОРИТЕ