Марко Грујић се враћа у фебруару!

Херта не жели да жури после повреде скочног зглоба младог српског везисте.

Фудбал 17.01.2019 | 08:00
Марко Грујић се враћа у фебруару!
У великом налету био је Марко Грујић током јесење сезоне у дресу Херте. Хвалили су га Немци на сва уста, писали да је кључни играч за тим из главног града. Стигао је и гол против Ајнтрахта, али повреда скочног зглоба успорила је успон Марка Грујића.

У Бундеслигашу верују на кратко. После судара на једном тренингу са Владимиром Даридом некадашњи везиста Црвене звезде је повредио зглоб. Није то био први малер за члана Ливерпула у Берлину, па су у Херти прилично опрезни када се поведе реч о повратку Марка Грујића на терен.

Тачно је да са Грујићем у тиму Херта не зна да изгуби, али је извесно да Србин неће бити у саставу за премијеру другог дела сезоне и меч са Нирнбергом.

„Морамо да будемо опрезни, Марко је имао две повреде ове јесени. Не смемо да погрешимо и прерано га бацимо у ватру. Најраније га можете очекивати у тиму за дуел против Шалкеа“, рекао је тренер Херте Дардаји.

Реално је да Грујић буде у тиму 2. фебруара када Херта дочекује Волфсбург. Са српским везистом у тиму тим из Берлина није поражен у првом делу првенства.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар