Јокић послије 40 поена...

Много сам трчао током лета, много! Никола Јокић истакао је после нове партије на МВП нивоу да је у сезону ушао изузетно спреман због напорног рада преко лета.

Кошарка 14.01.2019 | 18:00
Јокић послије 40 поена...
Јокић је постигао 40 поена уз 10 скокова и осам асистенција за победу Денвера над Портландом 116:113.

"Мислио сам да нисмо концентрисани, да смо превише опуштени, па сам покушавао да подигнем енергију, да урадим шта год је потребно", рекао је Јокић.

Нагетси су надиграли дивизијског ривала дан након неочекиваног пораза од Финикс Санса, због чега су почеле приче о умору.

"Не можемо бити уморни, тек је средина сезоне. Ја сам добро радио прошлог лета и већина момака такође. Много сам трчао, много. Трчао сам спринтове, припремао разне аспекте игре, слали му ми програм у Србију. Умор не може бити изговор, не смемо ни мислити на то".

Са трибина се опет чуло "МВП, МВП" када Јокић добије лопту.

"Био сам на линији за слободна бацања, па сам промашио прво. Хвала им, али нека почну да певају на другом бацању", нашалио се Јокић.

Јокић је у овом мечу доминирао у дуелу са бившим саиграчем Јусуфом Нуркићем.

"Не знам зашто покушавају да праве ружну причу. Ми смо одлични, одлични. Он је значајно напредовао откад је отишао од нас, снажнији је, усталио се, стрпљивији је на ниском посту. Сјајан је играч".

Новинаре је занимало да ли Јокић покушава да утиче на саиграче у свлачионици и на тренинзима.

"Никога не изазивам, ако они не желе да буду бољи како ја да им помогнем. Да вичем на њих? У Србији изазивање је викање, а ја то не радим".

За неколико дана Денвер ће угостити Голден Стејт у дуелу два најбоља тима Запада.

"Они су лудачки талентован тим, играју јединствену кошарку. Биће велики изазов за нас да одбранимо домаћи терен. Биће то добра утакмица", закључио је Јокић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар