Муса Нђе из Стабека долази у Партизан!

Прво појачање црно-белих стиже из Норвешке. У питању је крилни нападач, сазнаје МОНДО. Уговор на три године. Нђе није једини био на скенеру у Скандинавији. . . Ускоро можда и друго појачање.

Фудбал 14.01.2019 | 20:50
Муса Нђе из Стабека долази у Партизан!
Партизан је коначно добио прво појачање у зимском прелазном року. У питању је Муса Нђе, који је до недавно био крилни нападач норвешког Стабека.

Њие је пореклом из Гамбије, рођен у Норвешкој, тачније главном граду Ослу. Има 23 године и један је од најтраженијих играча у Скандинавији. Игра на позицији левог крила. Уговор ће бити потписан на три године. Промоција је заказана за среду.

Каријеру је почео у Валеренги, затим је прешао у Берум, где се није дуго задржао, већ је наредне године потписао за Стабек. За последњи клуб одиграо је 65 утакмица и постигао шест голова.

Висок је 185 центиметара и тежак 75 килограма.



Муса Нђе је крајем прошле недеље био у Београду, где је са челницима Партизана, у великој тајности договорио трансфер, упркос богатијим понудама других клубова из Европе, пре свега Турске. Између две стране посредовао је некадашњи фудбалер Црвене звезде, данас успешни менаџер Милан Дудић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар